Petra Benčinu znate po njegovim ulogama i lepoti. Godinama je u skladnom braku s koleginicom Tamarom Dragičević sa kojom ima ćerku i sina, a mnogi nisu znali da je i Petrova tetka čuvena glumica. 

Naime, tetka Petra Benčine, rođena sestra njegove majke, naširoko je poznata javnosti, ali je malo ko znao da njenu povezanost sa slavnim glumcem.

Reč je o glumici Branki Pujić, rođenoj sestra Petrove majke Marine.

Svojevremeno, Branka je otkrila javnosti, kako su njeni rođaci uticali na njenu ćerku Anđelu, i za njih je imala samo reči hvale.

Branka Pujić je rođena sestra Petrove majke Marine
youtube /mondo 

- Srećom, moja rođena sestra ima četvoro dece i dvoje su glumci, Petar i Igor Benčina. Ima dve ćerke Anu i Nadu koje su uspešne i divne. Anđela je na neki način, zahvaljujući mojoj sestri, rasla uz devojčice i dečake, te je imala osećaj da treba da se podeli i da treba određene stvari zajednički da rade.

Oni su doprineli time da ne bude razmaženo jedinče. Mislim da se dosta izborila za status i da je sazrela, rekla je Branka za Blic jednom prilikom.

Petar je godinama u skladnom braku sa Tamarom Dragičević
pritnscreen/instagram 

Svet poznatih na dohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!