ČASOVI PSOVANJA KOD NAJBOLJEG: Semjuel L. Džekson uči "ružne reči" na 15 jezika one koji mu obećaju da će glasati

Ovaj glumac je svetski rekorder po broju izgovorenih psovki na velikom platnu, a osim toga je poznat i po tome da ih iznosi na veoma ubedljiv način

Profimedia Ako bi se neko mogao nazvati stručnjakom za psovanje, to bi bio on

Semjuel L. Džekson je pristao da ponudi časove psovanja za 2.500 ljudi koji se registruju za predstojeće izbore preko linka koji je podelio u svom postu na Tviteru. Ovaj glumac poznat je po neverovatno moćnom izgovaranju nepristojnih reči na platnu, a ima i titulu čoveka koji je najviše puta opsovao pred kamerama.

On planira da nauči svoje fanove da psuju na čak 15 različitih jezika. Uz video koji je postavio, Džekson je napisao tvit: "Slušajte sad: ako vas 2.500 klikne na glasačku akciju ispod, naučiću vas da psujete na 15 različitih jezika." Gotovo momentalno, tvit je dobio 9.400 lajkova, pa se pretpostavlja da je "razred" brzo popunjen.

Ovo je njegov pokušaj da podstakne ljude da glasaju, i to uz sva pravila protiv pandemije, pošto je ono moguće i i-mejlom - na šta je glumac nedavno takođe ohrabrivao ljude u aprilu kada je rekao "Ostanite j****o kod kuće".

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši