Nema sumnje da su Bred Pit i Dženifer Aniston još uvek omiljeni par Holivuda, makar ako je suditi po reakcijama publike koje nastaju pri svakom i bilo kakvom njihovom spajanju. Iako se njihov brak završio neslavno tokom snimanja filma „Gospodin i gospođa Smit“, kada se Bred Pit zaljubio u Anđelinu Džoli, holivudski zavodnik i harizmatična glumica Dženifer Aniston ostali su u dobrim odnosima. Pa, reklo bi se, u prijateljskim.

Pre samo par dana, njih dvoje su se zajedno uključili onlajn putem sa ciljem prikupljanja pomoći najviše pogođenim korona virusom.

Koliko je njihov odnos dobar dokazuje činjenica da će Dženifer Aniston svedočiti i stati na Bredovu stranu na suđenju protiv Anđeline, navode strani mediji.

„Bred je učinio sve što je mogao i išlo mu je dobro sve dok Anđelina nije počela da igra prljavo, a sada mu očajnički treba pomoć“, otkrio je izvor.

Podsetimo, sudska rasprava između Breda i Anđeline traje još od 2014. godine, a kada je sud planirao da starateljstvo nad decom donese u Bredovu korist, Anđelina je uložila žalbu zbog čega se ceo proces ponovo nastavio.