Vesti o životu popularne pevačice ne prestaju sa svojim pojavljivanjem na portalima i u svetskoj štampi. Priča oko starateljstva nad Britni Spirs zadobila je brojne teorije zavere, a sada je njeno odsustvo sa dogovorenog događaja koštalo mnogo.

Naime, prema najnovijim sudskim dokumentima, Britni Spirs je odbila da prisustvuje događaju „The Zone“, koji je namenjen specijalno organizovanoj prodaji njenih parferma.

Ovaj dogovor sklopljen je pre nekoliko meseci, a pevačicin menadžment morao je da plati odštetu u iznosu od milion dolara.

„Britni Spirs odbija da učestvuje u bilo kakvom poslovnom projektu, uključujući i ranije dogovoreno pojavljivanje u lokalnoj prodavnici koja je tog dana prodavala njene parfeme po promotivnoj ceni. Ona nije pokazala ni minimalan trud da ispuni ranije potpisane ugovore, što je rezultiralo plaćanjem odštete od milion dolara. I dalje odbija da sarađuje i time šteti sopstvenom bogatstvu”, piše u dokumentima koji su dospeli u američke medije.

Između ostalog, strani mediji su osudili ovu odluku pevačice, tvrdeći da je takav potez samo pokušaj da se oslobodi od starateljstva koje njen otac, Džejmi Spirs, ima nad njom.