Bar je koncipiran kao dnevni rijaliti u kojem takmičari nisu zatvoreni, već se slobodno kreću. Oni rade u kafiću u centru Beograda i zajedno žive, a kamere ih prate svuda pa čak i na ulici. Za razliku od ostalih rijalitija, biće im omogućeno da sve vreme budu u interakciji sa publikom preko svojih naloga na društvenima mrežama, kao i kroz Kurirov sajt i aplikaciju. Ako tome dodamo informaciju da je Bar tj. kafić u kojem takmičari rade otvorenog tipa i da u njega mogu da svrate svi koji to žele, čime postaju deo emisije, jasno je da je u pitanju potpuno novi koncept rijalitija, sa sasvim novim pravilima i izazovima.

Rijaliti program Bar pokreće Kurir televizija koja je deo Adria Media Group, jedne od najvećih medijskih kuća u jugoistočnoj Evropi. Šou će dobiti ogromnu medijsku pažnju, a njegovi učesnici postaće zvezde gotovo preko noći. Očekuje se veliko interesovanje za učešće jer je sasvim izvesno da će ovaj rijaliti promeniti život ne samo pobedniku, već svim takmičarima.

"O Baru će u narednom periodu pričati cela Srbija pa i region! Ovo je prilika za sve koji su maštali da svoj život promene iz korena jer će im učešće otvoriti brojna vrata. Ono što je možda i najveća prednost za takmičare jeste činjenica da neće biti prinuđeni da žive izolovani od spoljnog sveta," objašnjavaju u timu Kurir televizije.

Želiš da budeš poznat i bogat? PRIJAVI SE!