Neki kažu da veoma liči na Anđelinu Džoli, dok drugi fanovi ne mogu da ih stave u „isti koš“. Novu devojku Breda Pita radije povezuju sa Irinom Šajk zbog neverovatne sličnosti kada je reč o crtama lica.

Srce holivudskog zavodnika konačno je osvojila manekenka iz Nemačke, 27-godišnja NikolPoturalski. Krasila je naslovne strane najprestižnijih magazina poput Elle, Cosmopolitan i Marie Claire a učestvovala je i na najpoznatijim revijama u Parizu, Milanu i Njujorku.

Nikol je od BredaPita mlađa 29 godina, ima sina Emila i živi na relaciji Los Anđeles-Berlin.

Breda Pita su strani mediji povezivali sa mnogim poznatim damama, ali otkako je 2016. godine zvanično razveden od Anđeline Džoli, glumac nijednu svoju devojku nije predstavio javno.

Novopečeni par je primećen u Francuskoj dok izlazi iz privatnog helikoptera. Reč je o južnom delu Francuske i imanju koje je Bred pre devet godina kupio sa Anđelinom za 67 miliona dolara.

Prema rečima izvora, glumac i njegova nova devojka pokušali su da ne privuku pažnju i brzo su izašli iz aviona.

„Poljubili su se, a Bred je bio veoma pažljiv prema njoj. Bili su na polu-javnom mestu, ali izgleda da mu nisu smetali ljudi koji ih vide. Ona je prava lepotica i očigledno je da je mnogo mlađa od njega", rekao je izvor.

Strani mediji navode da je Nikol više puta nagoveštavala vezu sa BredomPitom. U prilog tome, naveli su trenutak kada je manekenka u februaru ove godine fotografijom iz Los Anđelesa, gde inače Bred živi, napisala:

„Nedostaje mi šetnja sa mojom ljubavlju“.