U realnosti bivši par, u mašti mnogih - i dalje par. Nakon 19 punih godina, holivudski zavodnik Bred Pit i harizmatična glumica Dženifer Aniston ponovo učestvuju zajedno na poslovnom projektu. 

Ova vest napravila je veliki odjek među armijom fanova koja i dalje istinski želi da se ovaj dvojac stopi u celinu. Kako i ne bi, kada su Bred i Dženifer poslednju saradnju imali 2001. godine kada se glumac kao gost pojavio u jednoj epizodi serije svih vremena „Prijatelji“.

Ovoga puta, Bred i Dženifer zajedno učestvuju na virtuelnom događaju „Feelin A live“ na kom će se čitati scenario tinejdžerskog filma „Fast Times at Ridgemont High“ iz 1982. godine. Ovo dešavanje dogodiće se u petak uveče, a oko dva sata posle ponoći, možete ga pratiti na Fejsbuku organizacije CORE.

„Ovo sam čekala godinama. Bred i Dženifer ponovno zajedno. Anđelina će napraviti haos. Toliko sam srećna, a i ostatak postave je odličan“, glasio je jedan od komentara na društvenim mrežama.

Da, ekipa je zaista odlična. Osim Breda i Dženifer, komičar Dejn Kuk pozvao je i neke od najvećih svetskih imena poput Džimija Kimela, Morgana Frimana, Džulije Roberts i Šona Pena.