Upravo tako, a u prilog tome govori činjenica da je Baka Prase raspisao konkurs za poziciju njegovog ličnog kamermana. S obzirom na to da planira da snima gotovo svakodnevno, potreban mu je čovek sa poželjnim iskustvom, pa je Baka Prase rešio da napravi konkurs putem storija na svom Instagram profilu.

Kako kaže, iskustvo je poželjno, a uslove je saopštio na svoj, uobičajen način.

„Tražim novog kamermana koji će da me snima dok pravim najjači kontent na svetu i koji će se voziti često u lambu. Poželjno je da vozi, ne radi ništa sporedno, ima mozak i smisao za humor, zna da drži kameru i da nije retardiran, ima bar malo iskustva u snimanju. Očekujem vaše prijave. Srećno“, napisao je Baka Prase.

Naravno, to ne bi bilo to da nije dodao još jednu „šalu“, iako je zbog takvih stvari bezbroj puta bio na meti osuda.

baka-prase-posao-kamerman-jutjub-konkurs-rad
Print Screen/Instagram Baka Prase 

„Ako ima si*e i du*e, možda postane i zvezda na mom drugom kanalu“, rekao je Bogdan i dodao:

„Sad ozbiljno. Treba mi kamerman da se snima, da se radi, da se pravi kontent. Da se vozi u lambu. Takođe, na mail mi šaljite neke vaše radove, neko iskustvo da vidim da li imate, šta ste radili. Nemojte: "E ćao, ja sam kamerman"“, napisao je Baka Prase.

Podsetimo, nakon niza skandala koji su ga pratili, Baka Prase je odlučio da snimi video sa svojim ocem, sveštenikom Nenadom Ilićem koji je pokušao da opravda postupke svog sina. O čemu se radi, čitajte OVDE.