Popularna manekenka Điđi Hadid retko govori o svojoj trudnoći, zbog čega skoro i ne postavlja fotografije na društvenim mrežama. Fanovi su je nedavno optužili da preteruje u skrivanju svog privatnog života i drugog stanja, jer je samo jednom pokazala svoj trudnički stomak.

Ipak, od uvođenja karantinskih dana pa do danas, Điđi najviše vremena provodi na porodičnoj farmi, a pre nekoliko dana, kada je želela da objavi prelepe predele svog imanja, uslikala je i izobilje hrane.

Njeni pratioci su odmah uspeli da primete suši sa krastavcima i avokadom, rolnice sa cimetom prekrivene kremom, salatu sa paradajzom i mocarelom, prženo meso... Time je Điđi jasno stavila do znanja da maksimalno uživa u hrani tokom trudnoće, kao i da se ne pridržava menija koje bi mnoge manekenke pratile zbog svog posla.

"Trebaju mi ove rolnice sa cimetom", napisala je u komentarima Điđina prijateljica, plus-size manekenka Ešli Grejam koja je nedavno postala majka.

Podsetimo, Điđina trudnoća počela je krajem aprila, a manekenka je tu vest potvrdila u jednoj emisiji.

"Naravno, voleli bismo da ovu vest možemo da objavimo pod različitim uslovima i pod različitim okolnostima, ali veoma smo uzbuđeni, srećni i zahvalni svima na dobrim željama i podršci. Sada imamo dobar razlog da ostanemo kod kuće i uživamo u ovim trenucima do maksimuma, iz dana u dan", rekla je manekenka tada.