Televizijska voditeljka i DJ-ica Vog Vilijams pokazala je ovih dana svoju vitku manekensku liniju na odmoru u Španiji, tačniji Costi Del Sol, gde uživa sa porodicom na tamošnjim popularnim plažama.

Vog je ovom prilikom nosila je šareni bikini i izležavala se na ležaljci na plaži, dok je njen dve godine mlađi suprug Spenser Metjuz na trenutak ubio oko, što tamošnjim paparacima nije promaklo. A nisu im promakli ni kasniji prizori kada je naočiti Britanac osveženje potražio u moru i svima pokazao svoj isklesani stomak.

Vog se neretko njihovim impresivnim mišićima pohvali i na profilu na Instagramu gde je prati gotovo 900 hiljada ljudi.

U galeriji pogledajte zajedničke fotografije zaljubljenog para:

screenshoot/instagram Vog Vilijams i Spenser Metjuz

Srećno zaljubljen par ima dvoje dece, ćerku Džidži i sina Teodorea, a u braku su od 2018. godine, dok je iza nje propali brak s Brajanom MekFadenom koji je potrajao od 2012. do 2017. godine.

Inače, Spenser je brat supruga Pipe Midlton, sestre vojvotkinje Kejt Midlton, i nije baš na dobrom glasu. Naime, već nekoliko godina kruže glasine da je Metjuz spavao sa mnogo žena i bio je upleten u brojne skandale, uključujući konzumiranje droge, uništavanje automobila i javne ispade.

spenser metjuz izgled
screenshoot/instagram 

Bio je i učesnik nekoliko rijaliti šoua, a u nekoliko navrata je priznao da ga je jedino uspela smiriti Vog, kao i da je uz nju uspeo da zaboravi na imidž nestašnog dečka.