Ako me nešto nervira, to su pametnjakovići - kaže legendarni junak crtaća Patak Dača. Ipak, evo i od pametnjakovića neke koristi: Dejvid Sendberg, reditelj koji će snimati nastavak bioskopskog hita "Šazam", objavio je na društvenim mrežama trejler koji je nastao isključivo zahvaljujući veoma ranim mišljenjima o filmu.

Sendberg je na Tviteru objasnio da na mreži za filmofile "Letterboxd" već postoje kritike "Šazama 2", praktično napisane napamet, pa ih je on sklopio u jedan kratak trejler filma na kom tek treba da počne da radi.

Iako je ovaj trejler napravljen kao šala, "Šazam 2" je ipak zbilja: premijera koja je prvo zakazana za april 2022. sada je pomerena za novembar zbog pandemije koronavirusa. Priča prati tinejdžera koji je ostao bez roditelja, ali je potom otkrio da ima neke natprirodne moći koje ne može precizno da definiše. Njegov najbolji prijatelj, inače veliki fan stripova o superherojima, pokušava zajedno s njim da otkrije šta tačno može, pa da te sposobnosti iskoristi u borbi protiv zla.