Điđi Hadid se uveliko priprema da postane mama prvi put, a najlepše mesece drugog stanja provodi na porodičnoj farmi, svežem vazduhu i prirodi. Znamo da su Điđi i Bela svestrane, te im je tako jahanje konja omiljena aktivnost kojoj su veoma posvećene.

Điđi je sada otkrila da joj najviše nedostaje ta aktivnost, posebno jer na svojoj farmi ima nekoliko konja koje redovno obilazi. Kako kaže, tu je da ih obiđe, pruži hranu i potrebnu brigu, ali se veoma nervira što ne može na jahanje.

„Rano sam se popela na konja i jahala, a sada to ne radim. Zaista mi nedostaje “, priznala je Điđi na Tviteru.

Podsetimo, Điđi je prvi put o trudnoći govorila krajem aprila. U jednoj emisiji je najavila da ona i njen dečko Zan Malik očekuju svoje prvo dete, za koje se predviđa da će se roditi u septembru.

„Naravno, želeli bismo da objavimo ovu vest pod različitim uslovima i okolnostima, ali smo veoma uzbuđeni, srećni i zahvalni svima na lepim željama i podršci. Sada imamo dobar razlog da ostanemo kod kuće i uživamo u ovim trenucima do maksimuma, iz dana u dan", rekla je tada Điđi koja je potom sve iznenadila pokazivanjem trudničkog stomaka u uživom uključenju.