Optužbe, istraga, izvinjenje, pad rejtinga, podrška i okrenuta leđa mnogih.

Već ste upoznati sa situacijom koja ne jenjava u svetu, a čiji je glavni akter Elen Dedženeris, voditeljka najpopularnije emisije „The Ellen Show“. Svako novo dešavanje prenosili smo vam u celosti, a i ovoga puta neće biti drugačije.

Nakon niza optužbi o seksualnom uznemiravanju zaposlenih od strane izvršnog producenta Elenine emisije, rasističkim napadima voditeljke i toksičnom okruženju koje je vladalo iza kulisa, pojedine poznate ličnosti pružile su podršku Elen.

Naravno da je među prvima bila njena izabranica, glumica Porše de Rosi, a tada joj se pridružila Kejti Peri, kao i nekolicina njih.

Ipak, da li je zapravo veći broj ljudi koji su okrenuli leđa voditeljki? I to baš oni koji su se u javnosti predstavljali kao veliki prijatelji ElenDedženeris.

Američki mediji smatraju da su pojedine javne ličnosti pre nekoliko godina upozoravale na ponašanje popularne voditeljke.

Moramo vas podsetiti na gostovanje Dakote Džonson u Eleninoj emisiji. Tada se o tome mnogo pisalo i govorilo, jer, bilo je vidno da „nešto ne štima“. Kada je voditeljka upitala glumicu zašto nije pozvana na njen rođendanski parti, Dakota je zbunjeno odgovorila:

„Zapravo, bila si pozvana Elen. Nisi želela da dođeš. Rekla si mi da si tog vikenda van grada“, odgovorila je glumica nakon čega je nastao muk.

Priliku da gostuje u „The Ellen Show“ emisiji prvi put je dobila ove godine, a jutjuberka Niki Dedžeger je nakon gostovanja izjavila da je očekivala bolje iskustvo. Navela je da je Elen poprilično „hladna“, a u videu detaljnije pogledajte kako je sve izgledalo.