Kažu da kada u jednom ljubavnom odnosu sve teče kako treba, onda nešto „ne štima“. Iako važe za jedan od najskladnijih parova, i Nikolija Jovanović i Relja Popović imaju svoje „bubice“. Ako uzmemo u obzir njihov stil života, rekli bismo da je ovaj dvojac savršen tandem, a oni dokazuju koliko su svakodnevne trzavice normalne u jednom emotivnom odnosu.

Ko kaže da su žene loši vozači? Nikolija svojim umećem pokorava ovaj stav, a Relja se ne libi da to i prizna.

„Što si bolji vozač, kaži?“, rekao je pevač u emisiji „Quiz“ na IDJ televiziji.

„Je l‘ mogu da vam otkrijem tajnu?“, započela je Nikolija i dodala:

„Je l‘ znate da je jedina situacija kada se nas dvoje "posvađamo", a retko se svađamo, za volanom. Ali bukvalno jedini put. Verovali ili ne, za koliko godina veze. Možda je on bolji vozač, ali ja sam udobniji. On brzo vozi, jer na mesto gde GPS kaže da se stiže za 15 minuta, on stigne za 5, a ja za 15. Znači, ja vozim po PS-u i sa mnom je vrlo prijatno voziti se“, objasnila je Nikolija.

Ipak, kada je Relja istakao da bi po njenim pravilima prešli granicu za pola sata, dok bi on to izveo za 5 minuta, Nikolija je dodala:

„On je dosta snalažljiviji, ali to je dosta stresno. Pogotovo ako imate strah jer nije baš prijatno sedeti sa nekim ko vozi 200 km/h, 220 km/h“.