Pevačica Goca Tržan je u poslednje vreme veoma aktivna na svom Jujtub kanalu, kao i u komunikaciji sa svojim pratiocima. Često deli trenutke iz privatnog života, pa je tako nedavno podelila i svoje iskustvo o procesu veštačke oplodnje, a ovoga puta je svojim stavom o starenju odlučila da ohrabri mnoge žene.

Poznato je da se danas strah od starenja smatra gotovo normalnim, a Goca je jasno istakla da je to prirodno stanje od kojeg ne treba bežati.

„Naravno da starim. I to sa velikom zahvalnošću što sam zdrava i mogu još da budem produktivnija i jaka. I nikad se nisam osećala bolje u svojoj koži. Ne zato što sam lepša, zgodnija, što imam manje bora, nego zato što sam svesnija”, napisala je Goca i dodala:

„Svesnija sebe i svojih mogućnosti, svih ljubavi koje me okružuju, svega što hoću i neću i saznanja da baš ništa ne moram. I starim dostojanstveno i neopterećeno, aktivno i negovano. Što i vama želim”, rekla je pevačica.

Podsetimo, Goca je nedavno ohrabrila i muškarce koji se sa svojim izabranicama bore za potomstvo. Kako je to izgledalo, pogledajte OVDE.