PITALI SMO MUŠKARCE SA KAKVIM ŽENAMA NAJVIŠE VOLE DA SU U VEZI Odgovori su različiti ali JEDNO im je svima posebno važno

Muškarci su odgovorili na pitanje kakve im se žene dopadaju i u kakvi vezama uživaju, a interesantno je da je mnogima zajednička jedna te ista stvar.

Shutterstock

Svako od nas izbirljiv je na svoj način. Naročito kada je reč o ljubavi i vezama. Ono što možda "trpi" vaša prijateljica, vi ne bi za 10 života, i obrnuto, a isto važi i kada su u pitanju muškarci. Međutim, nekako nismo mogli da se otrgnemo utisku da su u njihovom slučaju uvek žene te koje "zvocaju", "gnjave", "popuju", koje su ovakve i onakve.

Zato nas nije mrzelo da pitamo muškarce kakve se njima žene uopšte i dopadaju i najbitnije, sa kakvim vole da su u vezi. 

"Mora da je odana i verna", rekao nam je Milovan (33), a sa njim se složio i Nikola (35) i dodao da mu je bitno da je "pedantna, uredna i da ne zahteva od njega da joj rešava probleme". "Ja ću joj pomoći i zaštititi je ako treba, ali ne mogu ja da radim neke stvari umesto nje. Od takvih bežim odmah", rekao je Nikola.

Shutterstock 

"Volim kada žena zna šta hoće, kada se bori i ja nisam neko ko bije njene bitke", otkrio nam je i Igor (38). Sa druge strane, veliki broj momaka istakao je i da vole žene koje su spremne za zabavu, avanturu, pogotovo kada je reč o "aktivnostima" u krevetu, kao i one koje vole da eksperimentišu.

Ujedno im je bitno i da su njihove bolje polovine uvek uz njih, i da ih bodre, i razumeju, pogotovo nakon teškog dana na poslu. "Najviše mrzim kada dođem s posla, a ona sa vrata krene: uradi ovo, uradi ono, što nisi ovo, što nisi ono... ostavi me ženo 5 minuta da prodišem, ne znam gde se nalazim", rekao nam je Nebojša (31). 

"Volim kada nije namćor, kada joj nisam rob i prija mi kada je dobra i sa mojim društvom. Ako meni ne smetaju njene drugarice, najmanje što može je da ispoštuje i moje ortake", kaže Vanja (27). 

Shutterstock 

"Lepo je kada se i ona trudi i dopada mi se kada imam kraj sebe pametnu devojku, ambicioznu", dodao je Stefan (29). 

Naravno, među odgovorima su se našlo i da vole kada devojke nisu lenje ili "razmažene", kada su voljne da rade na vezi i ne gledaju na muškarce kao na "kasice-prasice", ali iako su se odgovori razlikovali, te se na listama našlo i da mora da bude "lepa", da "vežba", da je "ljubazna i nežna", jedna stvar ponavljala se kod svih, nevezano da li imaju 20, 25, 35, 40 ili više godina.

Naime, ono što im je gotovo "must" na listi, i što spada u kategoriju "idealnog" je da devojka ima smisao za humor, i da je neko sa kim mogu da se smeju. 

Shutterstock 

"Ne shvatate koliko je to bitno. Smeh povezuje", kaže Srđan (39), a na njega se nadovezuje i njegov prijatelj Jovan (41): "Verujte mi, nema ničeg lepšeg nego kada se smeje vašim šalama, ali stvarno, ne da folira... i kad imate vaše fore zajedničke... ne bih to dao nizašta na svetu".

I zaista, svaki od muškaraca koje smo pitali rekao nam je isto - duhovitost i veselost su definitivno ogromni plusevi kada su u potrazi za ljubavlju.  

Šta vi kažete, da li su veselost i duhovitost presudni za dobru vezu? Pišite nam vaše mišljenje u komentarima.

Bonus video:

This browser does not support the video element.

muzej prekinutih veza   MONDO/Miloš Miranović i Mirela Ljumić