Većina ljudi, naročito muškaraca, ne menja toliko često profilne fotografije na društvenim mrežama. Kod većine se dešava da mesecima, pa čak i godinama stoje iste slike na Fejsu, Instagramu ili pak Viberu ili Whatsappu.

Ovako nešto nije ništa čudno, naprotiv i uglavnom se menja tako što druga strana "navali" da zamene fotografiju. No, šta kada momak odjednom, sam promeni profilnu? Psihološkinja Ester Sarphejti otkriva da li treba da se zabrinete ili ne.

"Ako vaš partner odjednom krene da menja profilne slike, devojke, bolje se pripazite", započinje stručnjakinja koja dodaje da su muškarci veoma jednostavni za analizu

"Oni postave profilnu sliku i ostave je tako 2, 3 godine", dodaje. "I ta profilna slika je možda i vaša omiljena - ona koju ste mu vi odabrali ili koju ste vi uslikali kada ste bili zajedno".

"I onda odjednom... on menja fotografiju. Još gore ako je umetnička, crno-bela". (Crno-bele fotografije se uglavnom smatraju atraktivnijim, privlačnijim prim. aut.)

Pa, šta bi mogao da bude razlog, pitate se?

Psihološkinja kaže da, iako može da bude "lažna uzbuna", postoji mogućnost da pokušava da impresionira nekoga, možda drugu ženu, ili da šalje suptilnu poruku da je "dostupan".

"I to nema veze sa tim da li vi menjate svoju fotografiju na nedeljnom ili mesečnom nivou. Muškarci to jednostavno ne rade. Oni ne brinu o tim stvarima".

"Jedino kada brinu je kada traže pažnju. Nekoga", završila je svoje izlaganje psihološkinja koja je jedna od popularnijih na TikToku, i čiji je video za kratko vreme dostigao čak preko 2.5 miliona pregleda. 

Pročitajte još:26 NAČINA DA ODGOVORITE BIVŠEM NA PORUKU: Srećni praznici se mogu napisati na toliko načina...

Očekivano, komentari su podeljeni. Dok ima onih koji tvrde da njihovi partneri redovno menjaju fotografije, drugi smatraju da je ovo samo još jedan od načina da se "žene osete nesigurno u svojim vezama."

No, bilo je dosta i onih koji tvrde da je Ester u pravu. Mi pitamo vas, da li smatrate da u rečima stručnjakinje ima istine ili ne? Pišite nam vaše mišljnje u komentarima.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

ESPRESO TIKTOK: Razvode se Natali Portman i Bendžamin Milpejd espreso tiktok

Izvor: Wanted J. S.