Broj seksualnih partnera nije nešto o čemu se često diskutuje na društvenim mrežama. Pardon, broj seksualnih partnera ŽENA. Dok je, kada je reč o muškarcima, potpuno drugačija priča.

I iako živimo u 21. veku i nadamo se da su se stvari promenile, nažalost, i dalje važi da je muškarac koji je imao dosta partnerki mačo, dok su žene neretko okarakterisane kao one niskog morala. 

Upravo to je na svojoj koži osetila i jedna mlada devojka koja je priznala da je sa 19 već imala veći broj partnera, tačnije 156, a onda su je sačekali komentari kakve nije mogla da očekuje ni u najcrnjim snovima. 

Devojka izazvala haos na mrežama.
Shutterstock 

Kako je istakla, smatra da je to ipak njena lična stvar i da niko nema prava da je osudjuje jer je bila iskrena i ispričala sve onako kako je bilo, ali je njeno priznanje pokrenulo pravi "rat" na mrežama, a komentatori kao da su se takmičili ko će gori komentar da ostavi. 

Priznanje ove mlade devojke pokrenulo je rat na društvenim mrežama a komentatori su ređali različite uvrede na njen račun.

"Mogla sam da kažem da sam spavala sa trojicom, ali nisam. Ipak ih je bilo 156," napisala je ona, da bi je dočekale uvrede da je "prljava" i "nimfomanka". Iznenađujuće, uglavnom su žene prednjačile sa uvredama, te priče da žena ženi nije vuk definitivno padaju u vodu. Ipak, za sve one "poštene", ova 19-godišnjakinja je imala poruku.

DEvojka uzvratila na prozivke.
TiKTok 

"Tri miliona muškaraca na svetu, ali ja sam i dalje prljava jer sam spavala sa više od 100 njih, ne razumem šta je tu loše" uzvratila je u svom maniru. 

Mnogi joj nisu poverovali, a najčešće su ju je pitali gde je upoznala sve te muškarce. Devojka je potom dala detaljno objašnjenje u kojem je navela da je većinu ljubavnika upoznala u srednjoj školi, potom preko zajedničkih prijatelja, raznih aplikacija, na festivalima i žurkama.

Devojka otkrila gde je upoznala partnere.
TiKTok 

Takođe, i na letovanjima i u teretani… Manje više, na svim mestima koje je posetila prethodnih godina.Ilustracije radi, napisala je da je tokom jednog “poslovnog” vikenda imala odnose s petoricom muškaraca, piše Daily Star.

Takodje je napisala da smatra da je ovo njena licna stvar i da niko nema prava da je osudjuje jer je bila iskrena i ispricala sve onako kako je bilo. Navodi da smatra da u današnjem drustvu ako musakarac promeni mnogo zena to se smatra jako pozivitnim, a ukoliko žena uradi isto odmah je na meti prozivki i različitih optuzbi za nemoral pa je svi smatraju lošom.

Devojka naišla na kritike zbog odnosa.
babysitterhomealone/TikTok 

Mnogi njenu ispovest smatraju za lažnu jer ističu da je neizvodljivo da bude sa tolikim brojem muskaraca ali ona se nije obazirala na sve ove veoma burne rasprave i komentare.

Hoćete li poverovati u njenu priču, zavisi samo od vas. Bez obzira da li je njena ispovest tačna ili ne, ponovo je pokrenula veliku raspravu o tome koliko partnera je malo, koliko je "normalno", a koliko previše. Sve to varira od osobe do osobe i same situacije ali takodje i do vaspitanja i kulture u kojoj određena osoba živi.

Bonus video:

Pogledajte kako živi najskuplja ljubavnica na svetu Instagram/yana.orfeeva