Žene su fantastične, žene su jedinstvene i žene su prelepe. Neke su samouverene, druge  snažne, neke su stidljive, a neke nesigurne u sebe. No, činjenica je da sve imamo nešto da ponudimo i svaka od nas ima odlične kvalitete.

Muškarci neke kvalitete vole, a neke ne kod žena.
Shutterstock 

Ali kada je reč o zabavljanju i ulasku u vezu, postoje određeni atributi i kvaliteti koji su traženiji od drugih, ali i oni koje će muškarci apsolutno pokušati da izbegnu, a ovih 5 visoko se kotiraju na listi.

1. Ona što ne prestaje da priča

Jedno je imati šta da razgovarate sa nekim, ali potpuno drugo je da druga strana ne može da dođe do reči od vas. Gotovo kao da pričate samo da bi pričali. I ne samo to, već i ne znate da saslušate. 

Muškarci ne vole one koje mnogo pričaju.
Shutterstock 

2. Lovkinja na pare

Niko ne želi da je neko s njim samo zbog novca, niti da jedino drugoj strani bude bitno koliko zarađujete. Taj stav - ja sam žensko, kupi mi, definitivno bi trebalo da ostane u prošlosti. Biti džentlment je jedno, ali potpuno je drugo da vam neko plaća svaki hir jer vi ne želite da mrdnete prstom. 

3. Lepa, ali ne previše intelignentna

Da, nema sumnje da je svaki muškarac u nekom trenutku želeo da smuva neku vanserijsku lepoticu sa Instagrama. No, ma koliko da ste lepi, ako vaš izgled nije potkrepljen sa makar malo pameti, teško da ćete sa muškarcem ostvariti dublju vezu. Što kažu: "Lepa, ali samo dok ne progovori".

Muškarci vole lepe, ali ne vole kada nisu i pametne.
Shutterstock 

4. Ona što sve zna

Da se odmah razumemo - ovde nije reč o intelignentnim ženama koje drže do sebe i svog integriteta i neće dopustiti da ih neko pravi budalama. Ovde se misli na one što pametuju o svemu, pa i o onome o čemu zapravo ništa ne znaju. 

Tip žena koje "popuju" i naređuju samo zato što mogu i misle da znaju kako nešto treba da se radi, čak iako je to recept za katastrofu.

5. Ona koja "serijski" izlazi na sastanke

Ona je koketa, "popularna", svako veče je sa drugim...

Sve je to lepo, ali muškarcima se ovako nešto nimalo ne dopada. To što neki ženski časopis kaže da će to što ste "tražene" biti mamac za vezu, uglavnom tako ne funkcioniše u realnom životu. Naravno, iako svako ima pravo da radi šta želi, nemojte da vas iznenadi razmišljanje suprotnog pola koji će ovakvo ponašanje okarakterisati kao promiskuitetno.

Bonus video:

Kosa i ljubavnik TikTok/sandrrah