Kada ste dugo sami, a želite to da promenite, naročito ako niste za aplikacije za upoznavanje ili slično, najteže je naterati sebe da ponovo krenete da izlazite. I da, jasno nam je - ponovo sa nekim treba da pređete ono "koja ti je omiljena boja", "šta voliš da radiš" i slično. I da, može biti devastirajuće, ali je nužno ukoliko želite da upoznate osobu sa kojom želite kvalitetnu vezu, a ne samo avanture za noć.

Međutim, postoji tu još jedan problem. Neretko će se čuti: "Gde ja uopšte i da upoznam nekoga?"

Postoje različita mesta gde možete upoznati nekoga.
Shutterstock 

I zaista, veliki broj devojaka se žali da nemaju inspiraciju gde da nađu zanimljive i kvalitetne partnere. Mi smo se raspitali i dobili sjajne predloge koji vam mogu pomoći u potrazi za srodnom dušom. Probajte, nemate šta da izgubite!

1. Faks

Za devojke koje idu na faks i redovno su prisutne na predavanjima, upoznavanje frajera nije nikakav problem. Čak i ako niste u istom društvu, lako se priključiti grupnom seminaru, a možeš čak i potražiti njegovu pomoć iz nekog predmeta, ili mu ponuditi pomoć, zavisno od toga kome bolje ide gradivo. Zajedničko učenje može se vrlo lako pretvoriti u zabušavanje.,piše BesnoPile.

2. Svadbe

Tvoja prijateljica se udaje, a kum mladoženje je neverovatno zgodan i još solo? Savršena prilika za upoznavanje. Naravno možeš se zakačiti i za bilo kojeg drugog momka, započeti priču, a dalje ćete lako.

I na svadbi možete upoznati momka.
Shutterstock 

3. Pozorište

Pozorišta, za razliku od bioskopa, pružaju intimniju atmosferu, a pauze između predstave dopuštaju ćaskanje sa zgodnim frajerom koji sedi u tvom redu. Možda ne odmah prvi put, ali ako se ponovno ugledate na nekoj drugoj predstavi, zašto ne?

4. Stand-up veče komedije

Slično kao i pozorište, večeri stand-up komedije ili kvizova, što je sve popularnije, idealna su mesta gde možete upoznati interesantnu osobu. Upravo zbog smeha sve je opuštenije, te će i start biti lakši. 

5. Letovanje

Plaža je super mesto za upoznavanje frajera, i nikad se ne zna - ako se baš svidite jedno drugome zašto ne biste nastavili odnos i nakon završetka letovanja – pod uslovom da živite blizu jedno drugom?

Romansu možete početi i na moru.
Shutterstock 

6. Teretana

Ovde je komunikacija toliko jednostavna zbog činjenice da momci obožavaju pokazivati devojkama kako pravilno izvesti neku vežbu. Iskoristi to i okreni u svoju korist – pitaj za pomoć tipa koji ti se sviđa, i led je razbijen. Samo pokušaj dobro odabrati, jer teretane često vrve momcima koji mogu voleti samo odraz svojeg bicepsa u ogledalu.

7. U šetnji sa psom

Razgovor se nameće sam ako se oboje nalazite u parku sa svojim psima. Čak i ako neko od vas dvoje ne progovori onu slavnu rečenicu: "A koliko je star/a", "Kako se zove", "Koja je rasa"... uvek možete računati da će vaši psi obaviti prvi korak umesto vas. Dogovorite se za zajedničku šetnju sa psima, i pustite ih da se igraju dok vi pričate.

Dečka možete upoznati i preko ljubimaca.
Shutterstock 

8. U autobusu ili vozu

Ne govorimo o onom znojnom dosadnjakoviću koji sedne kraj tebe i gnjavi te svo vreme, ali ako sediš kraj nekog zgodnog tipa, zašto ga ne bi upoznala? Ponudi ga čipsom i razgovor će krenuti sam od sebe. Ko zna, možda ćete sledeće godine putovati zajedno, kao par.

9. Preko prijatelja

Najbolji način za upoznavanje frajera je preko prijatelja, jer ako se druži s tvojim drugarima, znači da imate slične ukuse u stvarima, pa će vam biti lakše kliknuti. Zajednička druženja omogućiće vam da se zbližite, a uvek možeš i tražiti prijateljicu da ti da njegov broj ili da vas spoji.

10. Na poslu

Sličan raspored i veliki broj tema za razgovor prednosti su upoznavanja potencijalnog mnomka na poslu. Možete krenuti sa neobaveznom kafom za vreme pauze, i videti kuda će to odvesti. Ako ne znaš kako bi ga startovala, uvek ga možeš pitati da ti objasni nešto poslovno, pa čak i ako znaš gradivo bolje od njega.

Bonus video:

Ljubavni saveti Tiktok/danhentschel