KOJA JE TAJNA SEVERININE VITKE FIGURE? Godinama ima devojačku kilažu, a evo kako izgleda njena ishrana

Severina važi za jednu od najzgodnijih pevačica u regionu, a kako se hrani i čemu duguje fit figuru, otkrivamo u nastavku...

Instagram

Severina nedavno je objavila spot za novu pesmu, a mnogi su primetili da pevačica nikad bolje nije izgledala.

Kako to obično biva, spot je u prvi plan istakao njeno vitko i zetegnuto telo na kom joj mogu pozavideti i daleko mlađe.

Severina u 49. godini ima telo 20-godišnjakinje bez trunke viška ili celulita, a nismo mogli a da se ne zapitami kako jo to polazi za rukom.

Pevačica je nekoliko puta isticala da i danas ima istu kilažu koju je imala i kao mlađa, što je 55 kilograma na njenih 170 cm visine.

Ipak, zgodno telo duguje navikama kojih se pridržava godinama. Seve nosi konfekcijski broj 36, a njene mere su 95-61-95.

"Davno sam odlučila da neću svoje telo zasititi toksinima. Nekako mi se čini da sam na dobrom putu da ih potpuno ih izbacim iz ishrane. Ali, jako volim da jedem i mogu puno da pojedem", rekla je jednom prilikom. Dakle, Severina vežba čak 6 puta nedeljno, jede 5 malih obroka i šeta svaki dan bar 30 minuta.

A kako izgleda njen jelovnik?

Za doručak pojede tri jaja, za ručak filet ribe, a za večeru voće. Omiljeno jelo joj je suši, a jednom prilikom otkrila je i jednu naviku koje se redovno pridržava godinama.

Ona nakon buđenja uvek popije smuti od sezonskog voća i povrća. Ovaj napitak joj daje dosta snage, ali i ne oseća glad.

pritnscreen/instagram 

"Šargarepa, cvekla, maline, jagode, borovnice, kupine, pomešano ponekad s bademovim mlekom. Ponekad ubacim malo banane za gustinu, ali zna da bude dobro i bez banane", rekla je jednom prilikom Severina.

Pored toga Severina obožava suši koji ima minimalno kalorija, a dok je bila u fazi mršavljenja redovno je jela ribu.

Pored toga, ona vežba više od 20 godina, a u poslednjih pet redovno ide na jogu.

Instagram 

Severinin fitnes-trener kaže da pevačica ima vitke noge i čvrstu zadnjicu jer svakodnevno radi seriju čučnjeva, zatim iskorake i "marince" - vežbe u kojima se smenjuje čučanj, sklek i skok i rezultati su veoma brzo vidljivi.

Ipak, i njoj su, kao većini "slaba tačka" slatkiši i vino, te se nekad počasti miljenim poslasticama.

Instagram, pritnscreen/instagram Pevačica na račun izgleda dobija niz komplimenata

S obzirom na to da Severina redovno nastupa, tako svoje telo mora da drži u formi.

"Na sceni i na putovanjima mnogo trošim svoje telo i moram mu se odužiti treninzima. Vežbam ravnomerno i opterećujem celo telo. A za zadnjicu su najbolji čučnjevi. Napravite ih sto na dan i pista je vaša", rekla je Severina pre nekoliko godina.

This browser does not support the video element.

Severina pevala na Dončićevoj žurki (VIDEO)  Instagram

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!