Ako pitate svima omiljenu Plazmu - desi se eksplozija zadovoljstva, pravi sudar svetova u kojem plešu neobične slatko-slane kombinacije. Naravno, ovo zadovoljstvo se desi kada se deli omiljeno.

Omotač od čak 65% nežne mlečne čokolade ljubomorno čuva slatki vatromet u sebi, a novi ukus Plazma Stiksi uživanja stiže na vreme da vam izmami osmeh na licima, jedno oduševljeno i dirnuto „hvala“, kao i osećaj koji nas sve spaja u svetu u kojem postoji samo lepša strana stvarnosti. A to su nežnost i toplina. Čak i kada različito mislimo i kada se pomalo ljutimo jedni na druge – uvek nas spaja bliskost.

Iz najslađe fabrike snova, stiže novi Plazma Stiksi sa slanim kikirikijem i karamelom, kreiran da nas podseti koliko zadovoljstva zaslužujemo i koliko nam je potreban osećaj koji nas spaja sa dragim ljudima. Jer, ma koliko različiti, najbolje idemo skupa.

Ugodite sebi. Obradujte nekoga. Podelite sreću. Podelite Plazma Stiksi sa slanim kikirikijem i karamelom. 

Plazma deli čisto zadovoljstvo: 

3 slatka Plazma paketa čekaju najbrže čitaoce. Sve što treba da uradite je da ostavite komentar ispodove objave na Wanted Facebook stranici, a srećne dobitnike ćemo proglasiti u četvrtak, 1.4.2021. 

Dodatni zadatak: Podeliti nežnost i toplinu sa dragim ljudima i samo uživati