Proleće je stiglo, a to znači da je pravi trenutak za novu dekoraciju vašeg doma. Cice mace su već tradicionalni vesnici proleća kada govorimo o cvetnoj dekoraciji, stoga ako već niste, predlažemo da posetite obližnju cvećaru i što pre dekorišete dom ovim jednostavnim, a tako posebnim cvećem!

Kao što smo spomenuli, cice mace su sjajna dekoracija za sve one koji na jednostavan način domu vole pružiti osveženje.

Želite li u potpunosti kreirati minimalistički utisak, cice mace možete staviti zasebno, ali isto tako i u kombinaciji s nekim drugim prolećnim cvećem koje će se sjajno uklopiti u celu priču i enterijer pretvoriti u pravu malu prolećnu cvetnu rapsodiju.

Što se tiče same dugotrajnosti, cice mace mogu preživeti bez vode, no znatno kraće pa ako želite da ovaj presladak detalj u svom domu zadržate što duže, predlažemo da svakako svakodnevno menjate vodu i brinete o njima kao i o svakom drugom cvetu.

Iako verujemo da vam ne treba dodatni podsticaj za nabavku neodoljivih cica maca, u  izdvojili smo nekoliko ideja kako s njima dekorisati prostor za koje ne sumnjamo da će vas već danas potaknuti na kreiranje predivnog buketa koji će enterijer vašeg doma podići i zaokružiti na pravi način!