Kreiranje kutka za uživanje u “analognim” aktivnostima postaje sve popularnije u svetu enterijera. Knjige i vinili postali su deo dekoracije, a posvećivanje vremena ovim jedinstvenim segmentima doma donosi radost i poseban karakter prostoru. Na mestu gde izlažete svoje omiljene naslove, umetničke radove, skulpture, lampe ili biljke, stvara se vesela atmosfera, a uz to, kada se posvetite ovom zadatku, sigurno ćete manje vremena provesti u "skrolovanju".

Ljubitelji enterijera često dele inspirativne ideje za ovakve estetske kutke na društvenim mrežama. Kada pronađete pravu policu, vreme je da osmislite način izlaganja omiljenih ploča ili knjiga. Ako vam nedostaje inspiracija, otkrivamo vam jedan sjajan trik iz IKEA-e.

Reč je o multifunkcionalnom kuhinjskom organizatoru, poznatom kao držač za poklopce. VARIERA držač košta samo pet evra i namenjen je lakšem odlaganju poklopaca i tanjura u dubokim kuhinjskim ladicama. Iako se odlično snalazi u toj osnovnoj ulozi, na TikToku smo pronašli kreativne načine korišćenja koji su nas oduševili.

Ovaj kromirani rastezljivi držač izgleda veoma moderno, uklapa se u savremene trendove i dodaje dašak industrijskog stila. Korisnici ga često koriste kao držač knjiga ili omiljenih ploča na policama. Ako ga ipak želite vratiti u kuhinju, izgledaće odlično ako u njega složite set efektnih tanjira na otvorenoj polici.

ikea
IKEA 

 Izvor: Fashion.hr/ Wanted Vanja Pajović