Jesen nam polako kuca na vrata, a s njom dolazi i želja za toplijom atmosferom u domu. Mnogi su se već oprostili od leta, posebno nakon povratka s godišnjih odmora, pa je pravo vreme za male promene u interijeru koje će nas uvesti u nadolazeću sezonu. Kako se vraćamo obavezama i sve više vremena provodimo unutra, radost pronalazimo u dekoracijama koje donose preko potreban osećaj udobnosti. Hladniji dani koji su pred nama savršena su prilika za stvaranje cozy atmosfere, a jedan od nezaobilaznih elemenata svakako su – ćebad.

ćebe
pippilottaaushamburg 

Ćebad nisu samo praktičan dodatak, već i dekorativan detalj koji može potpuno transformisati izgled prostorije. Ove jeseni, oduševila nas je ponuda stylish ćebadi koji kombinuju vrhunsku kvalitetu s pristupačnim cenama. Bilo da preferirate jednostavne jednobojne prekrivače u neutralnim tonovima ili one s jesenskim motivima koje unose dašak sezone u vaš dom, u Sinsayu i Jysku ćete pronaći nešto za sebe. Posebno su praktične jer mogu poslužiti kao dekoracija u dnevnom boravku, prebačene preko sofe ili naslonjača, a ujedno pružaju toplinu i udobnost u hladnim večerima.

Sinsay je i ovog puta ponudio izvrstan izbor dekica koje će se lako uklopiti u svaki dom, a savršeno će odgovoriti na potrebe ljubitelja toplih jesenskih večeri. U nastavku smo izdvojili naše favorite koji će vam pomoći da s lakoćom stvorite cozy kutak u svom domu.

SINSAY Ćebad za jesen 2024