Popularna glumica Blejk Lajvli već dugo drži status ikone stila! Čak i kada je obučena u potpuno ležernu odeću, Lajvli izgleda fantastično spavajući najveće trendove. Njen dobar ukus se može videti u svim njenim odevnim kombinacijama na crvenom tepihu, a njeno oko za detalje može se videti i na fotografijama koje prikazuju njen dom u Njujorku.

Glumica je njujorški stan iskoristila kao pozadinu za svoje najnovije fotografije koje je objavila na Instagramu, a obožavatelji i ljubitelji enterijera radovali su se detaljima koje je pokazala.

Glumica je pozirala ispred plave vitrine vintage šarma i zida oplemenjenog ciglom, što ambijentu daje onaj industrijski stil. Pored detalja na vitrini, iznad nje je velika slika cvetnog polja. Na ostalim fotografijama se vidi da su ostali zidovi obloženi ciglama, a plafon je naglašen rustičnim drvenim gredama.

Takođe, neki od zidova prate model drvene grede pa su i obloženi drvetom što se pokazalo kao odlična kulisa za starinski klavir na koji je porodica postavila cvetnu masku Deadpool-a.

Blejk Lajvli voli da se bavi dizajnom enterijera

Kombinovanje nespojivog je ideja koju je Lajvli sledila prilikom uređenja svog njujorškog doma, a svoje principe dizajna enterijera prati više od deset godina.

Godine 2013. otkrila je za Elle Decor: „Dizajn, bilo da je na vašem telu ili u vašem domu, je ista stvar. To je mešavina različitih boja, različitih tekstura i neočekivanih šara – elemenata koje ne biste često sastavili na zanimljiv način. To je i razlog zašto tražim stvari koje ne vidite svuda, stvari koje su elegantne. I uvek sam u potrazi za komadima koji ostavljaju trag.'

 Izvor: tportal.hr/ Wanted Vanja Pajović