Glumica Blejk Lajvli (36) ponovo je oživela stil pop ikone Britni Spirs iz više od decenije. Na premijeri svog novog filma "It Ends With Us" u Njujorku, Blejk je nosila Versaće haljinu koju je Britni nosila 2002. godine. Modni izdanak je upotpunila svetlucavim štiklama.

Savršeno usklađena sa ulogom cvećarke Lili Blum iz filma (i istoimene knjige), Blejk Lajvli je izgledala u potpuno cvetnom izdanju. Vintage haljina sadrži cvetne motive, šljokice i providne detalje, a dodatno je ukrašena asimetričnim dekolteom sa izrezom. 

Blejk Lajvli
Photo Image Press / Zuma Press / Profimedia 

"To je njena prava haljina. Haljina bi trebala biti u Smitsonianu ili u MET-u, ali je na meni i srećna sam zbog toga", izjavila je Lajvli za People, a poznato je da glumica ne praktikuje da angažuje stilistu već se sama oblači. "Britni mi je puno značila, pogotovo videti ženu koja toliko radi. Kao milenijalka, Britni je bila glavni razlog zbog kojeg želite da blistate i sijate. Ultimativna kraljica zbog koje svi želimo da blistamo i pišemo i delimo svoje priče", poručila je u priči na instagramu i podelila Britni u istom izdanju.

Obzirom da je u toku snimanje biografskog filma o pevačici, Blejk joj je na premijeri svog novog ostvarenja pružila punu podršku rečima: "Britni, svi mi milenijalci imamo priču o trenutku ili godinama u kojima si nas naterala da zablistamo i probudimo strahopoštovanje snagom, radošću i neizmerno napornim radom. Hvala ti na tvom primeru i doprinosu ženama koje pričaju svoje priče. Tako sam uzbuđena zbog tvog biografskog filma i svega što će doći", napisala je na instagramu.

blejk lajvli
instagram/ blakelively 

Blejk je od obuće odabrala otvorene potpetice sa kaišem na gležnjevima u istom razigranom maniru kao haljina.