Sinoć je u čuvenoj Botaničkoj bašti Jevremovac održan osmi po redu Elle Fashion Dinner, prestižni događaj koji spaja najuticajnije žene u Srbiji iz domena biznisa, mode, kulture i umetnosti. Ljubav i moda u Beogradu bili su glavno nadahnuće ove večeri, te nije slučajno što je za lokaciju odabran jedan od glavnih simbola grada - i to u trenutku kada proslavlja 150 godina svog postojanja.

Glavna i odgovorna urednica ELLE brenda, Teodora Bogdanović, na početku večeri istakla je koliko je ponosna na već tradicionalni humanitarni karakter ovog događaja. Naime, i ove godine, uspešno je organizovana dobrotvorna aukcija, uz učešće domaćih umetnika: Irene Kuzmanović, Svetlane Ninković i Edite Kadirić, te modnih dizajnera: Ines Atelier, Aleksandar Zabunović, MATES Clothing, Lilu Shoes by Danijela Biškup, F.ckng lion i MM Couture. Novac sakupljen na licitaciji biće prosleđen "Zvončici", udruženju roditelja dece obolele od malignih i drugih retkih bolesti.

163987.jpg
Milica Beloica 

163988.jpg
Milica Beloica 

163989.jpg
Milica Beloica 

163990.jpg
Milica Beloica 

163985.jpg
Milica Beloica 

163983.jpg
Milica Beloica 

163982.jpg
Milica Beloica 

163981.jpg
Milica Beloica 

163970.jpg
Milica Beloica 

Za kraj večeri kao specijalna gošća nastupila je legendarna Beti Đorđević s OLD HAT ORCHESTROM, zaokruživši priču o ljubavi, modi i duhu nekih davnih, nezaboravnih vremena u Beogradu.

Ovo veče ne bi bilo tako posebno bez naših partnera: Emil Frey Auto Centar, ovlašćeni diler i servisni centar za Mercedes-Benz vozila, Malfy super premium džin inspirisan Amalfi obalom, koji crpi inspiraciju iz italijanskog stila života i poziva vas da živite La Dolce Vita, kao pravi Italijani. Tu su i IQOS, UNIQA osiguranje, Lindex i Metropolitenniche parfimerije. Za specijalnu večeru bio je zadužen Lafayette cabaret restoran ispred čijeg kvaliteta stoji Chef Miloš Janković, a za veličanstvenu dekoraciju kao i uvek – Bloom Design Studio. Zahvaljujemo se i gudačkom kvartetu Aurora koji je različitim bojama zvuka upotpunio atmosferu Elle Fashion Dinner-a. Za specijalne snimke zahvaljujemo se c8 visuals video produkciji.

Do narednog!

Milica Beloica Pogledajte kako je izgledalo na Elle Fashion Dinner 2024