Prolećno čišćenje često uključuje male „prepravke“ prostora. Sezona obeležena svežim bojama i razigranim detaljima otvara prostor za eksperimentisanje, a jednostavnim detaljima koji neće narušiti budžet možete mnogo postići. Ako želite da počnete sa kupatilom, nemojte preskočiti tepih za kupatilo, on je praktičan i može da osveži prostor.

Kupatilo je često na poslednjem mestu kada govorimo o kupovini detalja i estetskih delova za dom. Međutim, činjenica da to nije prva prostorija koju vidite kada uđete ne mora da znači da na nju ne treba obraćati pažnju. Sama činjenica da se u ovom prostoru opuštamo uz različite tretmane i negu sebe, podrazumeva da prostor treba da bude prijatan i da se u njemu dobro osećamo.

kupatilo
PEXELS/ Jean van der Meulen 

Funkcionalni elementi poput skladišnog prostora, kvaliteta materijala i pristupačnosti svih delova prostorije najčešće određuju ceo izgled kupatila.

Zato se oslanjamo na detalje kao što su dozeri za sapun, čaše za odlaganje higijenskih potrepština, ali i tekstil. Pored izbora peškira, ono što vam treba u kupatilu je tepih za kupatilo ili otirač.

SINSAY, jysk Kupatilo osvežite modernim tepihom

 Bonus video

Ideje za uređenje kupatila TikTok/ whataboutdesign

Izvor: Fashion.hr/ Wanted V.P.