2023. je nesumnjivo bila godina devojčica. Ono što je počelo sa našim kolektivnim uzbuđenjem zbog objavljivanja filma o Barbi, ubrzo je preraslo u viralne fenomene poput "girl dinner" i "girl math". Zatim su došli trendovi poput tomato girl, ballet flats i mašnica vezanih na apsolutno sve. U suštini, to je bila godina kada smo svi shvatili koliko je zabavno biti devojka i prihvatiti sve devojačke stvari zbog kojih se društvo toliko trudilo da nas natera da se stidimo. Sada, kada smo ušli u novu godinu, ova proslava girly stvari otišla je korak dalje i ušla u naše enterijere. Pretrage za „girly apartment decor“ su naglo porasle na Pinterest-u, a TikTok je prepun estetičnih video snimak soba ispunjenih pastelnim bojama, cvetnim printovima i ženstvenim dekoracijama.

Kako se devojačka renesansa nastavlja, vreme je da ponovo kreirate spavaću sobu iz detinjstva iz svojih snova - ali sa malo uzvišenijim obrtom. Ove girly ideje za dekoraciju stana su najbolji način da prihvatite sve što ste voleli u detinjstvu.

1. Prikažite lične stvari poput dekora

2. Pronađite vintage detalje sa ženstvenim vibeom

3. Unesite jeftine akcente kao što su jastuci i pokrivači

4. Ponovite pastelne boje u raznim nijansama

5. Ofarbate zidove u pastelno roze

6. Nadograđeni dodaci za potpuniji izgled

7. Izaberite jedan komad sa jarkom bojom

8. Postavite ton sa ružičastim nameštajem

9. Nemojte se plašiti da koristite dugine boje

 Bonus video

Ideje za uređenje kupatila TikTok/ whataboutdesign

Izvor: Wanted V.P.


Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

https://static.mondo.rs/Binary/77/USLOVI-KORISCENJA-WMG.pdf

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.