Sebe bih opisala kao nekoga ko bi radije potrošio novac na par cipela nego na ukrasnu činiju, ma koliko lepa bila. Uz to, i dalje želim da moj dom izgleda šik i uzvišeno. Kada dodajem još jedan predmet u dom, izbirljiva sam kada je u pitanju kućni dekor, jer to nije nešto što menjam ni približno tako često kao, recimo, cipele.

Kao i kod bilo čega, kada je u pitanju životni prostor, dobar cilj je da izgleda skupo, a da nije skupo. To su tačno ovi inspo predmeti koje sam gledala dok sam birala kućni dekor za ovu listu. Ova 23 šik artikala imaju mogućnost da vaš dom izgleda ultraskupo uz minimalan trud i ušteđen novac, piše WhoWhatWear.

Nastavite da čitate za sve stvari koje izgledaju luksuzno u svakom domu, od tepiha do vaza i sveća. Naručite bilo koji od ovih predmeta i pripremite se za komplimente prijatelja na sledećoj večeri.

zara home Dekoracija koja čini da dom izgleda luksuznije

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Kako da sredite terasu za proleće 2 TikTok/gozdee81


Izvor: Wanted V.P.