Huawei Watch GT 2 Pro pametni sat

Veliki je broj pametnih satova, što na svetskom tržištu, što kod nas. Jedan se posebno izdvaja, a to je Huawei Watch GT 2 Pro, koji je nedavno izašao. Pruža uvid u informacije o kvalitetu sna, nivou stresa, otkucajima srca ali i brojnim drugim zdravstvenim i fitnes parametrima, čijim praćenjem se može znatno unaprediti kvalitet životnog stila.

Prestižna američka kompanija specijalizovana za audio opremu, ove godine je pobedila staklenim bluetooth zvučnim sistemom od 360 stepeni, koji raspršuju zvuk u svim pravcima. Možete ga držati u sredini sobe i čućete zvuk gde god da sednete. Unutar njega se nalaze i LED svetla, te ima i funkciju ambijentalne lampe.  

WAKEcup flašica sa samočišćenjem 

Višekratne flašice za vodu i drugu tekućinu su strava, ali ova flašica za vodu koja se samostalno čisti je naučna fantastika Isaka Asimova koju već živimo. Unutar sebe ima ultraljubičasto svetlo u poklopcu koje u roku od tri minuta uništava 99,99 posto bakterija, virusa i buđi. A cijena - prava sitnica, samo 50 dolara.

SNOO pametna kolekva

SNOO pametna kolekva naime može da uspava bebu za samo 30 sekundi kombinacijom prijatnog zvuka i nežnog ljuljanja, koji postaju energičniji u odnosu na intenzitet plača bebe. Da bi SNOO funkcionisao, beba mora biti umotana u poseban povoj koji se prikači za kolekvu da bi se sprečilo kotrljanje bebe. Ovaj luksuzan bebi proizvod koristili su Bijonse i Džej Zi, Mila Kunis, Natali Portman. Zato i ne čudi da je cena viša od 1000 dolara.