Znate one devojke koje uvek zrače "main character" energijom? Čini nam se da su uvek dobro raspoložene, opuštene, negovane i samouverene. U nastavku predstavljamo sedam pravila „that girl“ ( te devojke) i pomažemo vam da postanete najbolja verzija sebe 2024.

1. Zlatno pravilo 80:20

Dijete nisu održive, to svi znamo, ali u Novoj godini svi krenemo u ekstreme i ne dozvoljavamo sebi poraz. Obećavamo sebi da ćemo izbaciti sve nezdravo iz ishrane i svakodnevno trenirati, iako znamo da takvi ciljevi nisu realni. Zlatno pravilo 80:20 kaže da čokoladica nije poraz i da je u redu povremeno se prepustiti zadovoljstvima koja nisu u skladu sa idealnom ishranom. Pravilo 80:20 zagovara ravnotežu "zdravog" i "nezdravog" života i pomaže vam da ostanete dosledni.

2. Vođenje dnevnika

Znam da te vođenje dnevnika podseća na osnovnu školu kada nisi ni imao šta da upišeš u njega, ali dnevnik ne bi trebalo da bude dosadan. „That girl“ je devojka koja ima snove, planove i rutinu, tako da je „vođenje dnevnika“ važan korak u njenom danu. Svakog jutra, umesto listanja po Instagramu, „That girl“ zapisuje stvari na kojima je zahvalna, ciljeve koje želi da postigne, obaveze koje ima za taj dan... Ovo joj pomaže da se bolje organizuje i odličan je način da oseća kao da ima stvari pod kontrolom.

Vođenje dnevnika
Unsplash/ Covene 

3. Hidratacija

„That girl“ je uvek hidrirana, spolja i iznutra. Svi znamo o važnosti hidratacije i znamo da je "sjajna" hidrirana koža uvek u trendu. Nijedna šminka ne izgleda dobro na suvoj koži, tako da „that girl“ ne preskače hidratantnu kremu u svojoj rutini.

Možda će vas zanimati: 7 NAČINA DA UŠTEDIŠ NOVAC TOKOM NEDELJE: Štedni račun će svake sedmice samo rasti

4. Sleek bun

Ako ste jedna od devojaka čija se kosa brzo masti, zaboravite na svakodnevno pranje! Podignuta kosa ne bi trebalo da bude sinonim za „bad hair day“. Elegantna punđa je jedna od SOS frizura koja zaista spašava i pomaže da kosa izgleda uredno čak i onda kada je dan za pranje.

5. Hot girl walk

Hodanje je potcenjena fizička aktivnost, a brzom šetnjom od pola sata možete sagoreti oko 400 kalorija. Šetnja „that girl” je praćena slušalicama, podkastovima i dobrom muzikom, a poznata je i kao „hot girl walk”.

Hot girl walk TikTok/meeksbruh

6. Knjige

Svi znamo da knjige više nisu rezervisane samo za štreberke – čitaju ih i cool devojke. Da čitanje ne bi bilo zamorno, važno je da čitate ono što vas zanima i uživate, bilo da je u pitanju napeti triler, slatka romansa ili self-help literatura koja će vas voditi kroz život. Čitanje proširuje rečnik, poboljšava koncentraciju i podstiče kreativnost, a zar to nisu osobine „that girl“?

7. Izlazak iz zone komfora

„Ta devojka” ima svoju rutinu, ali se ne plaši ni da izađe iz svoje zone komfora. „Ta devojka” se ne plaši da se okuša u novom sportu, otkrije novi hobi, izađe sama na kafu ili ručak... Sve su to svakodnevne radnje kojima prevazilazi monotoniju i jača samopouzdanje.

Izvor: Miss7.hr/ Wanted A.N.