Pre tačno četiri godine, zajedno sa vama, MONDO čitaocima, zakoračili smo u jedan svet prepun iskrenih želja mališana iz domova za decu bez roditeljskog staranja. "MONDO ŽELJA", humanitarna akcija koja s ljubavlju i pažnjom i uz vašu pomoć, ispunjava praznične snove nezbrinute dece, s ponosom započinje četvrtu veliku humanitarnu akciju. Nadamo se da ćemo, kao i prethodnih godina, izmamiti na stotine osmeha i zajedno doneti radost novogodišnjih praznika u srca dece širom Srbije.

Ove godine, humanitarnu akciju "MONDO ŽELJA" organizujemo u saradnji sa dečjim ustanovama socijalne zaštite iz cele Srbije, uz snažnu podršku Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja i Sekretarijata za socijalnu zaštitu grada Beograda. Snaga ove akcije leži u zajedničkom cilju, a to je da svako dete ima pravo na prazničnu radost i ispunjenje svoje novogodišnje želje.

U prethodne tri godine, zahvaljujući upravo vama - našim dragim čitaocima, ljudima plemenitog srca - ispunili smo preko 4.000 prazničnih želja mališana koji žive u više od 20 domova za decu bez roditeljskog staranja širom Srbije.

Deca koja su obuhvaćena ovom akcijom imaju do 18 godina i odrastaju bez topline svog doma i sigurnog zagrljaja svojih roditelja. Kao i do sad i ove godine akciji se može pridružiti svako čije srce želi da podeli ljubav i bar na kratko usreći dete čije želje nema ko da sasluša i ostvari.

Mali gest, velika radost!
Pratite objave na portalu MONDO i postanite deo ove predivne priče. Lista sa željama dece biće aktivna od 4. decembra i tada ćete imati priliku da odaberete želju koju možete ispuniti i pošaljete svoj poklon.

"MONDO ŽELJA" je više od humanitarne akcije. To je priča o ljubavi, zajedništvu i prazničnom duhu koji zaslužuju sva deca. Pozivamo vas da od ponedeljka, 4. decembra, postanete deo ove priče u kojoj zajedno stvaramo svet sreće za mališane koji to najviše zaslužuju!