Znate onaj osećaj kada želite da promenite nešto u svom domu, a ne znate ni odakle da počnete. Ponekad nisu neophodni veliki poduhvati da bi se stvorio potpuno drugačiji doživljaj prostora, za brza preuređivanja najbolje je koristiti efektne detalje. Već smo pisali o tome kako zavese ili ogledala mogu da promene atmosferu u prostoriji, a sada smo samo odlučili da istražimo ponudu manjih komada nameštaja.

taburei za dnevnu sobu
jysk 

Pre svega, važno je naglasiti da izbor kvalitetnih ključnih komada kao što su sofa, komoda, sto, stolice stvara osnovu enterijera koji će vam se dopasti. S druge strane, manji detalji mogu biti i oni pristupačni koji će samo upotpuniti osnovu prostorije i koje ćete moći češće da menjate bez griže savesti i velikog opterećenja budžeta.

tabure
IKEA 

Ako je vaša dnevna soba počela da vam izgleda pomalo monotono, predlažemo da se poigrate sa stylish tabureima. Ovo su komadi koji dobro funkcionišu u velikim i malim prostorima gde stvaraju dodatno mesto za sedenje. Pored toga, tabure možete koristiti i za skladištenje i kao sto sa strane sa odgovarajućim poslužavnikom.

4 taburea koja svaku dnevnu sobu učine modernijom
IKEA 

Što se tiče izbora taburea, poslednjih godina u trendu su okrugli modeli, a prirodni materijali i boje su uvek vanvremenski. Jesen je pravo vreme za uvođenje različitih tekstura u enterijer, pa su čupavi ili pleteni modeli izbor koji će doneti novu dimenziju svakom postoru.

tabure iz jyska
jysk 

 Bonus video

Ikea ogledalo Instagram/karo_urzadza

 Možda će vas zanimati: SVI LJUBITELJI MODE I DEKORA ŽELEĆE OVAJ COFFEE TABLE-BOOK: Statement knjiga u 2024. stiže u naše domove

Izvor: fashion.hr