Pokloni za dragu osobu, pogotovo kada je reč o našim "jačim" polovinama često su "glavobolja u najavi". Koliko vam ideja padne na pamet na prvu kada je reč o poklonu za drugaricu, toliko nam nekad zafali inspiracije za momke i muževe. 

Uvek možete da idete na "siguricu" i kupite mu dobre slušalice, konzolu za video igrice, naočare za sunce, pametni sat ili neki zanimljiv gadget, ili pak futrolu za kartice, novčanik, trimer za bradu, parfem... Bitno je da pokažete ljubav. 

No, ukoliko tražite baš originalne poklone koji će ga oboriti s nogu, izdvojili smo neke na koje će (provereno) odlepiti.

Privezak sa snimljenom porukom

Romantične duše će obožavati ovako nešto jer je em lepo, em praktično. Priveske možete izgravirati, ili pak otići korak dalje, u zapravo poslati personalizovanu poruku kroz QR kod, što nas je i oduševilo.

Dakle, možete ispisati poruku, poslati Youtube ili neki drugi link koji vam je poseban (ili snimiti poruku, okačiti na vaš profil i onda posalti link) i slično, a kladimo se da ovako nešto nikada nije dobio. 

Lego (Star Wars)

Lego
lstore.rs 

Lego je definitivno jedan od poklona koji je na wish listi gotovo svih muškaraca. Potrebno je da znate njegov omiljeni film ili seriju i potražite komplet sa odgovarajućom temom, kao što je Harry Potter, Star Wars, Mandalorian, Batman i slično.

Lego Betmen
lstore.rs 

Gramofon

Gramofon je super poklon.
gigatron 

Ima li šta bolje od slušanja starih ploča? Gramofon može biti sjajno iznenađenje, pogotovo ako je neko ko voli da sluša muziku na ovaj način, a najbolje od svega što muziku ne morate da slušate samo preko ploča, već i ukoliko je prebacite na usb, jer svi novi gramofoni imaju i tu opciju, a izgledaće tako cool.

Set za fermentaciju piva

Set za fermentaciju piva.
sljivovica.net 

Ukoliko je vaš dragi pivopija, uvek ga možete iznenaditi setom za pravljenje, odnosno fermentaciju piva. 

Projektor

Kućni projektor.
tehnomedia 

Sigurni smo da će na ovaj poklon odlepiti! Ne samo da ćete moći da gledate omiljene filmove, već će i vaš dečko moći sa uživati i sa društvom i gledati utakmice i slično. 

Mesni buket

Iznenadite vašu "jaču" polovinu buketom, ali ne bilo kakvim, već mesnim. Red kobasice, red piva (ili nekog drugog pića) i voila, eto poklona koji će ga oduševiti.

Odvedite ga u STRESS OUT sobu

Svi mi živimo u stresno vreme, pa zašto onda ne biste ubili dve muve jednim udarcem - em se malo opustili i izbacili sve iz sebe, em nešto radili zajedno? Lepo se "pokupite" i pravac u Stress out sobu gde možete da rabijate, udarate, lomite... do mile volje, i plus popijete piće i dobro se zabavite.

Poklonite mu personalizovani Lego

Ukoliko vaš momak voli interesantne i unikatne poklone, a ljubitelj je Lego-a, ovako nešto je pun pogodak. Sve što je potrebno je da pošaljete fotografiju dragog, i opišete šta voli/radi, a dizajneri iz Crafty Brick će odraditi ostalo. Samo vodite računa, jer je period izrade do 10 dana, ai nema sumnje da će ga ovaj poklon oboriti s nogu.

Pucanje u streljani ili paintball

Ukoliko vaš momak voli ekstremne sportove, uvek ga možete odvesti u streljanu ili na paintball, i provesti neverovatno zabavno popodne.

Termin U Karting Centru

Oni će uvek voleti njihove dečačke aktivnosti, a to u mnogim slučajevima uključuje brzu, sportsku vožnju.

Jedan od interesantnih načina da obradujete dečka za rođendan, koji bi ga verovatno usrećio više od ijednog materijalnog poklona, jeste da mu kompletno upotpunite i organizujete dan sa svim njegovim omiljenim aktivnostima i interesovanjima, i na taj način mu obezbedite dinamično iznenađenje koje će ga silno zabaviti i koje će mu definitivno ostati kao jedna od najlepših uspomena.

Sigurni smo da bi se svaki momak obradovao jednom rođendanskom terminu u karting centru.

Aparat za masažu ili termin

Svima nam nekada treba dobra masaža, pa zašto ne biste iskoristili aktuelne popuste i nabavili neki od aparata za masažu, ili uplatili masažu za dvoje. 

Potraga za blagom ili escape room

Organizujte potragu za blagom ili posetite escape room sa vašim dečkom. Ovaj poklon će vam pružiti nezaboravno iskustvo, dok rešavate zagonetke i povezujete se kroz timski rad.

Bonus video:

trend sa poklonima TikTok/brittthebubblybarista