Smešten uz ski stazu Malo jezero sa ski-in, ski-out lokacijom čini savršeno mesto za porodični odmor. Bilo da razmišljate o letovanju ili zimovanje, Gorski Hotel vam nudi sve što je potrebno za savršen odmor.

Ovaj luksuzan hotel za četiri zvezdice ima na raspolaganju 97 soba i 21 apartman koji odišu komforom. Prostrane i osvetljene sobe sa pogledom na Pančićev vrh i Nacionalni park obezbeđuju ugodan boravak svim gostima. U okviru hotela vam na raspolaganju stoje i brojne druge usluge kojima možete upotpuniti svoj boravak. Bilo da se odlučite da dođete sa decom ili sa prijateljima možete uživati u našoj sobi društvenih igara, dečijoj igraonici ili luksuzno opremljenom spa centru. Tokom boravka možete uživati u otvorenom i zatvorenom bazenu koji rade tokom cele godine, saunama, slanoj sobi i ekskluzivnim tretmanima.

Nakon uspešnog letnjeg perioda tokom kojeg smo za naše goste pripremili različite pakete u skladu sa njihovim afinitetima okrećemo se ka zimskoj sezoni koja nam se brzo približava.

Svi znamo da je boravak na Kopaoniku tokom zime jedinstven doživljaj za sve ljubitelje skijanja. Uz mogućnost izlaska na staze pravo iz hotela, kupovini ski-pass kartice na recepciji dok se opuštate uz piće ili toplu čokoladu u našem lobiju ili prelepoj zastakljenoj terasi, odmor postaje pravo uživanje. Kada na to dodamo da se u okviru hotela nalazi skijašnica opremljena po najvišim standardima Evrope, složićete se sa nama – nema boljeg mesta za odmor tokom zime.

Da bismo se na vreme pripremili za predstojeću sezoni počeli smo sa pripremama na novom zimskom cenovniku. Kako tradicija nalaže pripremamo i specijalne popuste za sve naše stalne goste koji rezervišu svoj boravak tokom ranog bukinga.
Isplanirajte svoje zimovanje sa nama i doživite pravo skijaško iskustvo uz Gorski Hotel & Spa.

Gorski Hotel & Spa Gorski Hotel & Spa