Lepa manekenka Ivana Korab pokazala je kako izgleda samo dva ipo meseca nakon rođenja drugog deteta, a zbog njene linije mnogima su popadale vilice, jer nakon novih fotografija malo ko bi pomislio da je slavna lepotica do skoro bila trudna.

Ona je početkom jula rodila drugog sina, a sada je podelila fotografiju sa starijim detetom i napisala: "Dva i po meseca posle porođaja, još 7 kilograma da se skine"

Ivana Korab nakon drugog porođaja.
instagram/ivanakorab 

Ipak, njeni pratioci su mišljenja da nema potrebe išta više da skida, niti da mršavi jer svakako izgleda savršeno. Naravno, ne smemo zaboraviti da je svako telo za sebe, kao i da je Ivana i pre dece bila veoma fit, te redovno održavala liniju i kilažu zbog čega se nije previše ni ugojila tokom trudnoća. 

Ivana Korab je bila fit i pre trudnoća.
instagram/ivanakorab 

Shodno tome, bitno je naglasiti i da Ivana redovno trenira, te da je čak svojevremeno i sa bebom vežbala u teretani.

IVANA KORAB OTIŠLA SA BEBOM U TERETANU! Sprska manekenka sina od malih nogu uči da trenira, podelila je URNEBESAN KLIP! (VIDEO) Instagram

Međutim, osnova je uvek balansirana, i pre svega zdrava ishrana kao i redovna fizička aktivnost. Manekenka često sa svojim pratiocima na Instagramu deli savete vezane za trening i ishranu. Kako sama kaže, od malih nogu je fizički aktivna, pa je tako trenirala plivanje, atletiku, ali i tenis.

"Kombinujem vežbe koje radim na časovima joge, sa aerobikom. Pravim i neke druge kombinacije koje nisu svakidašnje, jer sam dobro upoznala svoje telo.

Volim da trening učinim zabavnim zbog čega testiram neke nove tehnike i isprobavam različite pokrete. Treniram isključivo sa sopstvenom kilažom, nikada ne dižem tegove", kaže ona i dodaje: "svakodnevno vodim računa o ishrani i redovno se bavim sportskim aktivnostima. Vežbanje i zdrava ishrana su postali stil mog života. Treniram od tri do šest puta nedeljno u zavisnosti od toga koliko mi posao to dozvoljava".

Takođe je jednom prilikom za InJournal otkrila kako izvlači maksimum iz treninga.

"Trudim se da kombinujem različite vežbe da mi se telo ne bi naviklo na jedan tip treninga koji onda ima slabiji efekat. Uvek radim kardio vežbe u vidu sprinteva ili brzog hoda u kombinaciji sa nekim od grupnih časova. Volim da u svoj trening ubacim i jogu i pilates jer je istezanje podjednako bitno."

Na pitanje kako izgedaju njeni obroci u toku jednog dana, kaže:

"Doručak mi je veoma slab, ako to tako mogu da nazovem. Pre treninga pojedem bananu i popijem kafu, a nakon njega salatu s avokadom, maslinovim uljem, piletinom, sirom i maslinkama. Priznajem da sam pravi fan sira, ponekad pomislim da bih mogla i uz supu da ga jedem."

"Kada je reč o večeri, jedino o čemu brinem jeste da ne bude kasno, a šta mi u tom momentu bude na meniju, zavisi od mnogo faktora. Takođe, ne bih mogla bez čokolade. Ne jedem je svaki dan, ali moram reći kako je prilično važan faktor u mom životu", objasnila je Ivana svojevremeno.

Mankeneka je naglasila da konzumira i smuti napitke od svežeg voća, i da često radi detoksikaciju organizma.

Bonus video:

LJUDI NE VERUJU KAKO IVANA KORAB IZGLEDA NI GODINU OD POROĐAJA: Manekenka otkrila da nije sve TOP, a evo zbog čega! (VIDEO) Instagram

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!