Sigurno i sami znate da detalji čine veliku razliku u uređenju doma, pa neke naizgled neprimetne sitnice u velikoj meri diktiraju estetiku, ali i opštu atmosferu prostora u kome živimo. Pre nekoliko godina popularno nazvane "coffee table" knjige bile su veliki hit među detaljima, a H&M Home definitivno ima najlepši izbor!

Šta su "coffee table" knjige? Ovaj termin se koristi za opisivanje knjiga koje su obično velikog formata i izuzetno estetski privlačne, a koje se, baš kao što ime kaže, drže na stoliću za kafu. Ove knjige su bogato ilustrovane i često se bave temama kao što su umetnost, fotografija, putovanja, kultura, arhitektura, moda, istorija i slično. Ideja je da ove knjige ne samo da pružaju malo drugačiji vizuelni kontekst prostoru, već su i odlične za opuštanje i prelistavanje.

Knjige koje želimo u kolekciji

"Coffee table" knjige takođe mogu biti određeni statusni simbol i često odražavaju naš stil i interesovanja. Važno je napomenuti da iako "coffee table" knjige mogu biti dekorativne, one često sadrže vredne informacije i umetničku notu koja zaista inspiriše.

Pronašli smo sjajnu kolekciju ovakvih knjiga u H&M Home ponudi, a njihove cene nisu toliko visoke koliko ove knjige mogu biti. Sigurni smo da ćete u nastavku lako pronaći korice po svom ukusu! 

H&M H&M Home knjige za sto

Izvor: Fashion.hr