Severina je, bez sumnje, jedna od najzgodnijih pevačica na ovim prostorima. Iako ima 51 godinu, na liniji joj mogu pozavideti i daleko mlađe. 

Najbolje od svega je što slavna lepotica ne preteruje, te se može pohvaliti i "kukom i strukom", zbog čega često kažu da je poput džepne Venere. 

Međutim, iako je lako pomisliti da je jednostavno rođena pod srećnom zvezdom, te da svoj izgled duguje genetici, Severina je sve demantovala jednom prilikom i objasnila da na svojoj liniji i te kako radi, kao i da, baš kao i sve druge žene, ima dane kada se "opusti" i nabaci koje kilo "viška". 

"Jako volim da jedem, pa se i debljam, ali onda se ne osećam lepo i nemam dovoljno energije. Kad sam nabacila sedam kilograma, korigovala sam ishranu. Odlučila sam da imam pet manjih obroka, ali i šetam minimalno pola sata dnevno", dodala je i otkrila i navike koje se tiču vežbanja.

"Dovoljno mi je jednom nedeljno radim vežbe, a kada se spremam za turneju, onda treniram tri-četiri puta. Vežbam ravnomerno i opterećujem celo telo, a za savršenu guzu radim čučnjeve. Svim ženama bih preporučila da urade po 100 čučnjeva dnevno i modna pista je njihova",rekla je slavna Splićanka.

Kada želi da brzo smrša, iz svog jelovnika izbacuje sve visokokalorične namirnice, a umesto njih ubacuje više voća i povrća. Takođe, ne konzumira ništa što ima veštačke boje i dodatke u sebi, trudi se da često radi detoks tela.

Doručak kojim je brzo smršala

Doručak je i Severini jedan od najvažnijih obroka u danu, međutim, najveće promene na svom telu primetila je kada je počela da konzumira smutije. 

Posebno se dobro pokazala kombinacija šargarepe, cvekle, maline, jagode, borovnice, kupine i bademovog mleka, a ponekad ubaci malo banane da bi bilo gušće. 

Ovakav obrok osim što je bogat izuzetno kvalitetnim sastojcima ujedno i zasiti, zbog čega nije gladna satima, a ovako nešto dobar je izbor i za večeru, jer nećete imati potrebe da bilo šta grickate pre spavanja. Naravno, u tom slučaju preporuka je da smutije ne konzumirate nakon 19 časova uveče.

Kako pišu mediji, Seve nosi konfekcijski broj 36, a njene mere su 95-61-95. Inače, kada ne doručkuje smuti, za doručak pojede tri jaja, ispričala je jednom prilikom, za ručak filet ribe, a za večeru voće. Omiljeno jelo joj je suši, a kad je bila u fazi mršavljenja redovno je jela ribu, prenosi Story.

Bonus video:

severina instagram/severina