Barbi groznica i dalje ne prestaje da drma svet, te je potpuno logično i što je Barbie dijeta postala jedna od najstraženijih na Guglu. 

Naime, od kako je glumica Margo Robi kojoj je i pripala glavna uloga u filmu o najpoznatijoj lutki, dovela do savršenstva liniju, i to za kratak period, mnoge je zanimala tajna njenog izgleda.

Margo Robi pripala je uloga Barbike.
Media-Mode / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Da bi izgledala poput Barbike, Margo je, prema pisanju magazina Harper’s Bazar, išla na LED terapije, limfne drenaže, lasere, masaže, ali se pridržavala i onoga što je ženama širom sveta privuklo najviše pažnje - Barbi dijete.

Za ishranu Margo bila je zadužena Jasmina Vico, ekspert za negu kože. Njena dijeta je bila bazirana na jednom, može se reći i specijalitetu srpske kuhinje - kiselom kupusu.

- Osim što je uzimala probiotike i ostale dodatke ishrani, Margo je konzumirala i fermentisanu hranu kao što su kiseli kupus, kimči i kefir, gorke namirnice i bobičasto voće - otrkrila je Jasmina Vico.

Uz to, ona je Robijevoj savetovala da pije i jedan specijalan čaj.

- Čaj od čička pomaže u ispiranju jetre, što kožu čini zdravijom jer proizvodi više glutationa koji doprinosi sjaju i blistavosti. Sve su Barbike pile taj čaj- rekla je ona.

Inače, i sama Margo progovorila je pre nekoliko meseci o Barbi dijeti u intervjuu za British Women Health i otkrila da je osnovni princip takve dijete: vrlo malo ugljenih hidrata i bez slatkiša.

"Moj doručak se obično sastoji od ovsene kaše i šejka za jačanje imuniteta. Za ručak jedem pileću salatu, a za večeru šniclu od tune i batat. Preko dana pijem čaj, kojim sam opsednuta otkako živim u Velikoj Britanij", ispričala je Margo.

Pored zdrave ishrane za ulogu Barbie, Margo je prešla na treninge visokog intenziteta, sa strašću prema pilatesu.

"Uvek se osećam mnogo bolje posle dobrog istezanja. Ali kada se ne pripremam za ulogu, više volim treninge u kojima zaista uživam - časove plesa ili igranje tenisa sa prijateljima", rekla je lepa plavuša.

Bonus video:

Koje namirnice smanjuju opadanje kose TikTok/golabbeauty