Leto je, hteli to da priznamo ili ne, mnoge od nas dočekalo nespremne. Potkrao se koji kilogram viška, čega se nekako uvek setimo malo pre odmora. 

Jasno je da za bilo kakve dugoročne i održive rezultate treba promeniti loše navike, a ukoliko se pridržavate kalorijskog deficita, ubacite lagan trening (nekad je i šetnja dovoljna da se vide rezultati) i pripomognete se pojedinim trikovima, nema sumnje da ćete veoma brzo videti promenu.

Viralnim napitkom za mršavljenje možete skinuti kilograme.
Shutterstock 

Na mrežama su već neko vreme popularni različiti napici od kojih je jedan postao viralan u poslednjih par nedelja baš iz razloga što su korisnici priznali da su se veoma brzo rešili nadutosti, upornog viška. 

Takođe, mnogi su komentarisali da su im kilogrami odlazili daleko brže od kako su dan započinjali na ovaj način, te da im je i apetit manji, a za kratko vreme gubili su i po 10 i više kilograma.

Potrebno:

  • Pola limuna
  • Pola kašike jabukovog sirćeta
  • Kašičica cimeta 
  • Malo meda

Priprema:

U šolju tople vode iscedite pola limuna, i dodajte pola kašike jabukovog sirćeta, kašičicu cimeta i malo meda. Dobro promešajte i pijte dva puta dnevno, sat pre doručka i sat pre večere.

Rezultati će se videti već nakon par dana, a nakon dve nedelje trebalo bi da razlika bude osetna. Oni koji su probali gubili su i preko 10 kilograma, ako je verovati komentarima.

Ovaj video ima gotovo milion ipo pregleda, a svakog dana se javljaju novi korisnici koji su istakli lična iskustva. 

Naravno, ne očekujte rezultate ako nastavite sa lošim navikama, i uvek je preporuka da se pre bilo kakve dijete ili korigovanja ishrane obratite stručnjacima kako biste utvrdili koji je najbolji način da skinete kilograme.

Bonus video:

Viralni napitak za skidanje kilograma - gubi se i do 5kg TikTok/annalanier2/myvegankitchenlife