Ebi Silverman kreativna je direktorka digitalnih platformi magazina Cosmopolitan, a svoju kreativnost prenela je i na svoj životni prostor.

Njen njujorški stan je miks raznih stilova, na prvu loptu za neke previše ekscentričan, ali vizuelno vrlo zanimljiv.

Spoj pop-arta i vintidž detalja

Rustična komoda, sofa iz sedamdesetih, sudar srebra i zlata – na prvi pogled zaista deluje kao kič, ali ako uđete na njen Instagram profil, shvatićete da ovaj prostor savršeno oslikava njen vizuelni identitet.

Centralna figura stana je nesvakidašnja sofa koja ide u polukrug, a iza koje se nalazi mini trpezarija s mermernim stolom i stolicama od prozirne plastike s metalnim detaljima.

Pored vintidž ogledala nalazi se i pokretni mini bar, na čijem vrhu su naslagane dekorativne knjige. Sudar stilskih svetova, boja i nameštaja iz različitih epoha je ono što odlikuje ovaj njujorški stan, a lični pečat čine i sami detalji.

Malo ko bi mogao da živi u ovako ekscentričnom prostoru, ali to i jeste čar svakog doma – prilagođavanje energiji onoga ko u njemu boravi, piše journal.hr.

Stan art direktorke Cosmopolitana Instagram/abby.silverman

Ebi Silverman po istom principu bira i svoje autfite, modne dodatke, pa čak i manikir – sve je, logično, uvek prenaglašeno.