Švajcarsko-italijanska voditeljka, glumica, model i pevačica Mišel Hunciker primećena je nedavno ispred klinike u Luganu u Švajcarskoj gde se porodila njena ćerka Aurora Hunciker Ramacoti. Privukla je pažnju kao najzgodnija poznata baka, a u blizini porodilišta pojavila se sa prijateljem i majkom, te nema ni sumnje da je od mame nasledila sjajne gene.

Mišel Hunciker najzgodnija baka ispred porodilišta.
Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Mišel je ćerku Auroru dobila u braku sa slavnim italijanskim pevačem Erosom Ramacotijem, za kog se udala 1998. a razvela 11 godina kasnije.

Mnogima je neverovatno da slavna tv voditeljka i danas ima građu i mladolik izgled na kom joj zavide i mlađe devojke. Ali kako održava formu? Ona je otkrila tajnu u nekoliko intervjua i nedavno objavila na svom Instagram profilu. Hajde da vidimo koje tajne možemo ukrasti od nje!

Šta Mišel Hunciker obično jede?

Dan počinje doručkom, parčetom prepečenog hleba sa proteinskim kremom ili sa malo šećera i masti. Što se glavnih obroka tiče, ona ne odustaje od omiljene hrane, ali je veoma disciplinovana u pogledu količine i veličine makronutrijenata. Jede 125 grama proteina, 140 grama ugljenih hidrata i 50 grama masti svakog dana. Belo umesto crvenog mesa, ribu i jaja, ali i nemasne sireve koji su uvek dobri. Ulje samo hladno ceđeno, bez prženja. U obzir dolazi samo lagano kuvanje na pari ili na roštilju.

Dijeta se zasniva na broju 6

Šest dana u nedelji je retriktivnija u ishrani, ali sebi daje jedan dan odmora od dijete. Nedeljom dozvoljava sebi čašu crnog vina uveče i nekoliko malih slatkih ili slanih zalogaja, ali i ispuni bilo koju kulinarsku želju jer ključ je u - balansu.

Trening

Ipak, zdrava i izbalansirana ishrana nije dovoljna za izgled poput Mišel Hunciker. Tu je svakako i šačica genetike, ali i fizička aktivnost ima svoje zasluge. Kaže da nikada ne stoji mirno i obožava trening. Ipak od teretane, ona više voli sportove koji su potpuni i zabavniji!
Bavila se skijanjem, gimnastikom, ali voli i planinarenje, pilates i stručnjak je za borilačke veštine. Ako nema vremena za sport, odvoji pola sata za trening kod kuće. Uz nekoliko jednostavnih vežbi ima zategnute ruke.