"Prsten sudbine" je TV serija koja je uspela da osvoji srca brojnih gledalaca širom sveta pa se postavlja pitanje u čemu je tajna njenog uspeha. Pored toga što obiluje intrigama, napetim situacijama i brojnim preokretima, u više od 100 epizoda prepliću se ljubav, ljubomora, strah, pohlepa, izdaja i konstantna borba dobra i zla. Od prve do poslednje epizode, dinamika i nepredvidivost serije drži pažnju publike, koja s nestrpljenjem iščekuje razrešenje komplikovanih situacija i odnosa.

O čemu se radi u seriji?

Reč je o drami o dve karakterno potpuno različite sestre. Anja se sprema za venčanje, a Jana pokušava da se zaposli na televiziji kao voditeljka. Užasna saobraćajna nesreća ih ostavlja u komi i sa teškim povredama lica. Jedini način da ih raspoznaju je prsten koji Anja nosi na ruci, ali u trenutku nesreće, Jana je nosila sestrin prsten. Kada se probudi iz kome, Jana odlučuje da prisvoji sestrin identitet i život.

„Prsten sudbine“ od ponedeljka na Kurir televiziji

“Od ovog proleća i publika Kurir televizije ima priliku da otkrije čari TV novele koja je zaludela pretežno ženski deo publike u više od 40 zemalja. Uvereni smo da će “Prsten sudbine” postati nova omiljena serija naših gledalaca”, poruka je Kurir televizije, koja je prepoznatljiva po bogatom zabavno-informativnom programu, u kom važno mesto imaju pažljivo odabrane TV serije.

Nova hit serija počinje da se emituje u ponedeljak, 6. marta, na Kurir televiziji, a moći ćete da je pratite radnim danima u 15 časova. Svi koji su nestrpljivi da otkriju u čemu je tajna popularnosti ove serije, imaju priliku da prvu epizodu gledaju već u petak, 3. marta, od 15 časova, kada je planirana pretpremijera.

Prsten sudbine Promo