Hajdi Klum (49) privukla je veliku pažnju svojim pojavljivanjem na dodeli Zlatnog globusa. Iako se susrela sa komentarima koji nisu pozitivni kada je reč o odabiru njene toalete, ipak, nisu je zaobišli komplimenti kada je reč o njenom izgledu. Iako je na pragu 6. decenije, ova meneknka izgleda kao devojka.

Hajdi Klum jedan je od najuspešnijih modela, te je godinama bila posvećena svom fizičkom izgledu, a kako je jednom prilikom otkrila sa kilažom nikad nije imala problema, a sve to zahvaljujući disciplini, zdravoj ishrani i redovnoj fizičkoj aktivnosti. Međutim i njoj se dogodi da se s vremena na vreme opusti i uživa u slatkišima i dopusti sebi da se ugoji par kilograma.

U tim situacijama uvek problem rešava limun dijetom koja topi kilograme u rekordnom roku.

Kako izgleda limun dijeta?

Limun dijeta je vrlo jednostavna - ona podrazumeva da ispijate određene količine soka od limuna sa odgovarajućom količinom vode.

Pored toga, potrebno je pridržavati se samo nekoliko saveta: izbegavajte gazirana pića, alkohol, slatkiše, hleb i testenine. Ukoliko ste u mogućnosti potpuno izbacite namirnice ovog tipa iz izhrane.

Limun i topla voda u kombinaciji prema rečima mnogih, ne dovode samo do mršavljenja, već i gubitka celulita i poboljšanja opšteg stanja organizma.

hajdi klum ima savršenu figuru
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Dijeta sa limunom drži se dve nedelje, a svakog dana u odgovarajućoj količini tople vode razmutite propisanu količinu limuna – na jednu čašu ide isceđen sok od jednog limuna.

Posle nedelju dana dijete dolazi do "preskoka" - sedmog dana limun dijete ne pijete sedam, već tri čaše vode sa limunom.

Tokom dijete, pijte ovu kombinaciju sat vremena pre svakog obroka, ali i svakiput kada ožednite.

Limun dijeta

1. dan: jedan limun i jedna čaša vode;

2. dan: dva limuna i dve čaše vode;

3. dan: tri limuna i tri čaše vode;

4. dan: četiri limuna i četiri čaše vode;

5. dan: pet limuna i pet čaša vode;

6. dan: šest limuna i šest čaša vode

7. dan: tri limuna i tri čaše vode

voda sa limunom
Shutterstock 

8. dan: šest limuna i šest čaša vode

9. dan: pet limuna i pet čaša vode

10. dan: četiri limuna i četiri čaše vode

11. dan: tri limuna i tri čaše vode

12. dan: dva limuna i dve čaše vode

13. dan: jedan limun i jedna čaša vode

14. dan: tri limuna i tri čaše vode.

Dok držite ovu dijetu, vrlo je važno da se hranite što zdravije, jer u suprotnom neće dati rezultate.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!