Nina Badrić nedavno je otkrila da je uz pomoć posebnog režima ishrane uspela da skine čak 20 kilograma. Lepa pevačica koja je zagazila u 6. deceniju uspela je da dovede svoje navike u red, posebno kad je ishrana u pitanju.

Svoju top formu duguje velikoj promeni u ishrani kada je 2020. izbacila iz ishrane namirnice životinjskog porekla, a na vegansku ishranu ju je inspirisao naš najbolji teniser Novak Đoković.

"Od kada se ovako hranim, moje telo je u balansu, koža i kosa su sjajni, a snage i energije imam milion puta više u odnosu na sve prethodne godine kada nisam razmišljala toliko koje namirnice unosim u sebe. Pratila sam dugo način ishrane Novaka Đokovića i mnogih meni bliskih ljudi koji se tako hrane godinama i zaista sve ima smisla", navela je Nina jednom prilikom i dodala:

"Moja snaga se udvotostručila. I duh i telo. Osećam se odlično, poletno, bistro, snažno i svakome preporučujem da zdravom ishranom diže svoj imunitet, a samim time kilogrami se tope. Ova promena je način života, a ne jednokratna dijeta, a benefiti ovakve ishrane su zaista nesagledivi za naše zdravlje i život."

nina badrić uspela je da smrša 20 kilograma
Instagram 

Nina je otkrila da je iz ishrane izbacila i to joj je donelo velike promene. Pevačica je imala 83 kilograma, uspela je da skine 20, te sada ima 63. Tvrdi da ima više energije, kao i da njena okolina to primećuje.

"Prestala sam da jedem meso i desile su se velike promene u mom organizmu. Konačno sam zadovoljna kilažom, ali se i mnogo bolje osećam. Ranije bih, kada pojedem komad mesa, obavezno dva sata odspavala, jer sam bila umorna. A sada sam čila, mila i vesela. Čak mi je maserka rekla da mi je bolji tonus kože. Baš sam zadovoljna", objasnila je pevačica.

Kako kaže testo je svela na minimum, a više ne konzumira slatkiše, ali ni gazirane sokove.

"Gazirana pića više ne pijem, a testo sam svela na minimum. Ponekad pojedem neku pastu ili pitu. Takođe sam i slatkiše prestala da jedem. Ali kada mi se baš prijede čokolada, pojedem dve-tri kockice, kaže Nina.

Instagram Nina Badrić je smršala od kako je promenila ishranu.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!