Hrvatska pevačica Nina Badrić uživa gotovo celo leto u Jelsi na ostrvu Hvar koji naziva i svojim drugim domom, a sada je odlučila svima da pokaže kako je sredila svoj kutak u kom boravi. Prostor je uređen u mediteranskom stilu, ali Nina je kuću kamenih zidova uredila nešto modernije.

Nina je na Instastory-u objavila fotografije eksterijera i pokazala svoju oazu mira, ali i da je pazila na svaki detalj prilikom uređenja dnevnog boravka i trpezarije koji izgledaju kao iz nekog kataloga.

Pokazala je trpezariju koja je u sklopu dnevnog boravka. Beli drveni sto sa stolicama nalazi se na tirkiznom tepihu i doprinosi mediteranskom šarmu kuće, a sa plafona visi raskošan luster.

Dom Nine Badrić na Hvaru.
Instagram 

Na fotografiji dnevnog boravka se vidi crvena fotelja u uglu prostorije, sivi kauč, crni sto ispod kojeg je pravougaoni crveni tepih i staklena vitrina u kojoj se nalaze čaše, dok su zidovi elegantno ukrašeni slikama.

Stan Nine Badrić na moru na ostrvu Hvar.
Instagram 

Nina već danima objavljuje fotografije sa Hvara, a nama ostaje samo da uživamo prepoznatljivim bojama leta koje su dominantne u oazi mira Nine Badrić - bela, tirkizna i crvena:

screenshoot/instagram Vikendica Nine Badrić

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!