Sigurno ste se više puta našli u situaciji da pred kupovinu razmatrate dva gotovo ista uređaja koji se veoma razlikuju po pitanju novca koji za njih treba izdvojiti. Da li kupiti jeftiniji ili platiti više ne znajući šta zapravo plaćate? Jedan od brendova koji je pravi pokazatelj toga da jeftinije može da bude i veoma kvalitetno jeste kineski tenhološki gigant Hisense.

Kineski tenhološki gigant Hisense.
Promo 

Širok spektar uzbudljivih televizora koji odgovaraju različitim budžetima i potrebama

U poređenju sa drugim proizvođačima u industriji, Hisense se i dalje percipira kao nov na tržištu, iako je u Kini već godinama lider u mnogim oblastima. Ipak, zahvaljujući konkurentnim cenama za odlične specifikacije, uspeo je brzo da stekne stabilan položaj i kod nas. Nemojte da vas zavaraju često niske cene njegovih setova, jer Hisense zaista nudi vrhunske uređaje– naročito U7 i U8 modeli televizora sa ULED tehnologijom. U pitanju je brend koji nudi vrhunsku tehnologiju poput 4K formata, posebnih funkcija za gledanje sporta, filmova ili igranja video igara, kao i pametni operativni sistem, ali po mnogo pristupačnijim cenama od većine konkurencije na tržištu.

kineski tenhološki gigant Hisense.
Promo 

Uspon kompanije do najvećeg proizvođača televizora u Kini

Još 2015. godine, Hisense je kupio deo meksičke proizvodne linije poznatog brenda Sharp i počeo da proizvodi televizore za američko i južnoameričko tržište koristeći ime japanske kompanije – zatim je otišao nekoliko koraka dalje kupovinom Toshibinog TV biznisa.

Danas, nakon decenija iskustva, razvoja i postavljanja trendova, Hisense ima u ponudi modele koji postižu briljantne vizuelne efekte i pružaju vrhunske karakteristike koje se očekuju od vodećih televizora.
Dakle, nema mesta sumnji da je Hisense vodeći brend sa utvrđenom pozicijom na konkurentnom televizijskom tržištu, i cenama koje se uklapaju u svaki budžet.