Dani kada je Evu Longoriju "razvlačila" holivudska javnost sada su davno iza nje. Razlog je bilo 20 kilograma viška koje je nabacila nakon porođaja, a koje iz nekog razloga mnogi nisu mogli da joj "oproste".

"Častili" su je svakavim epitetima, no, glumica koju je proslavila kultna serija "Očajne domaćice" u prvi mah se na to nije obazirala. Bila je fokusirana na svoje dete i vezu u kojoj je uživala, no, kada je shvatila da kilogrami neće otići sami, rešila je da promeni životne navike. 

Evu longoriju prozivali su zbog kilograma.
SMTK / The Photo One / Profimedia 

Bacila se na autofagiju, fokusirala na zdrave namirnice i počela da trenira svaki dan, te je logično zašto rezultati nisu mogli da izostanu. 

Eva Longorija ne propušta treninge.
Instagram 

Eva sada izgleda i bolje nego na početku karijere, a nove fotografije sa plaže samo su dokazale da se vredan trud i rad isplate.

Nove fotografije Eve Longorije sa plaže pokazale su da je glumica u boljoj formi nego ikada do sada.
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Glumica se i dalje drži zdravih navika, među kojima je i da svakog jutra na prazan stomak popije napitak koji joj da energiju i pomaže joj da dugo ostane sita. 

Pored toga, utiče i na njen imunitet, ubrzava metabolizam, i posebno cilja višak naslaga na stomaku. 

Sastojci:

  • Pomorandža
  • Limun
  • Limeta
  • Svež đumbir
  • Kurkuma
  • Med
  • Aleva paprika

Priprema:

Oljuštite citrusno voće i đumbir, isecite sve sitnije i dodajte u blender. Dodajte kurkumu, malo meda i po ukusu ljute aleve paprike. Dobro sameljite i po želji procedite pre konzumiranja.

Eva Longerija  Instagram/evalongoria

Ovakav napitak obezbediće vam potrebnu količinu vitamina, a s obzirom da su citrusi kao i đumbir sjajni saveznici kada je reč o mršavljenju, ne čudi što se Eva ne odriče ovog napitka i dalje. Poseban šmek svemu daje ljuta aleva paprika, a stručnjaci odvano govore o ovom začinu kao još jednom moćnom sastojku za skidanje masnih naslaga, a da ovako nešto i te kako daje učinka svedoče i fotke glumice koja oduševljava figurom gdegod da se pojavi:

Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia, Huso / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia Modni odabiri slavne glumice

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!